Design Controls Specialist
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

DESIGN CONTROLS SPECIALIST DIGITAALISTEN PALVELUIDEN TIIMIIN KAMPPIIN

Etsimme tiimiimme sisäisiä prosesseja kehittämään timanttista Design Controls Specialistia, jolla on jo kokemusta lääkinnällisten laitteiden kehitysprojekteista, hyvät dokumentointitaidot sekä teknistä ymmärrystä ohjelmistokehityksestä. Kuulostaako sinulta? Mahtavaa - haluamme sinut osaksi rautaisen ammattitaitoista ja innostunutta tiimiämme!

Design Controls Specialistin roolissa liikut standardien ja säädöksien maailmassa kuin kala vedessä: haet ja tulkitset tietoa luontevasti, ja pystyt tekemään päätöksiä digitaalisten palveluiden regulaatioiden toteutumiseksi sekä laatu-ja riskienhallintajärjestelmien kehittämiseksi. Työpäiviesi kiinteänä osana ovat jatkuva sisäisten prosessien kehittäminen sekä kommunikaatio eri osapuolille, mutta ennen kaikkea tärkein tehtäväsi on toimia asiantuntijana ja tukena kehitystiimillemme pitäen huolta laadukkaan lopputuloksen toteutumisesta. Auditointien ja sisäisten koulutusten järjestäminen, ajankohtaisten regulaatioiden ja standardien aktiivinen seuraaminen sekä tarvittavien toimenpiteiden selvitys ja ohjaus ovat myös keskiössä roolissasi.

Miksi tulla meille töihin:
- Loistava mahdollisuus päästä rakentamaan uusia ja tärkeitä prosesseja alusta asti!
- Teet merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jolloin työssä yhdistyy sekä vaativuus että vastuu - unohtamatta kuitenkaan vapautta vaikuttaa.
- Mehiläinen ei ole vain tunnettu ja arvostettu sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja vaan myös työnantaja, joka todella panosta digitaalisiin palveluihin sekä työntekijöiden hyvinvointiin - tiimissämme on oma Community Developer -roolissa toimiva työhyvinvoinnin kehittäjä!
- Pääset osaksi ammattitaitoista teknistä tiimiä, jolla ei mene peukalo suuhun haastavissakaan tilanteissa, ja lisäksi tukenasi ovat muut laatujärjestelmien parissa työskentelevät henkilöt. Olet loistavassa seurassa taitavien, mutta myös sydämellisten tekijöiden kanssa.

Mitä toivomme sinulta:
- Aikaisempaa kokemusta standardien ja regulatiivisten asioiden parissa työskentelystä
- Ymmärrystä lääkinnällisten laitteiden kehitysprojekteista
- Laatu- ja riskienhallintajärjestelmien tuntemista ja kokemusta prosessien kehittämisestä
- Teknisten prosessien ymmärrystä - tulethan työskentelemään kiinteässä yhteistyössä devaajien kanssa
- Aitoa innostusta ja kiinnostusta näitä teemoja kohtaan - meillä tehdään työtä sydämellä!

Koulutustaustaltasi odotamme korkeakoulututkintoa tekniseltä alalta, esimerkiksi terveys- tai informaatioteknologian parista. Mutta jos tunnistat itsesi tästä roolista erilaisellakin koulutustaustalla, hae paikkaa silti! Uskomme sinun pärjäävän tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet itseohjautuva tiimipelaaja. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do -asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Alkoiko kiinnostaa?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5, rekrytointijärjestelmämme kautta tai ota suoraan yhteyttä. Vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

josetta.lehtonen@mehilainen.fi
Community Developer
puh. +358 449773247

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot