Dental Clinic Designer
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019

DENTAL CLINIC DESIGNER, tule kehittämään terveysteknologian tulevaisuutta meille Planmecalle!

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen teveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Tehtävän kuvaus
Työssäsi suunnittelet osana osaavaa globaalia tiimiä moderneja, uutta teknologiaa hyödyntäviä opetus- ja hoitoympäristöjä käyttäen 2D & 3D suunnittelutyökaluja. Luomme laadukkaita ratkaisuita asiakkaillemme muutaman hoitoyksikön kohteesta aina satojen hoitohuoneiden suurasiakkuuksiin.
Asiakkaamme sijaitsevat ympäri maailman, joten olet halukas toimimaan yhteistyössä eri kulttuurien kanssa.

Mitä odotamme sinulta?
Jos olet luova, idearikas ja visuaalisen näkemyksen omaava tiimipelaaja, joka kaipaa haastavia tehtäviä ja mukavaa työilmapiiriä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi! Olet hyvä hahmottaman laajoja kokonaisuuksia sekä tilaa eri käyttötarkoituksiin. Haluat kehittyä hammaslääketieteen työnkulun ja potilasvirtojen hallinnan osaamisen ammattilaiseksi. Kykenet myös luovasti visualisoimaan suunnittelusi tulokset.  

Sinulla on:
- Tekninen koulutus (insinööri/DI tai muu soveltuva) 
- CAD ja 3D suunnittelun osaamista
- aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä sekä projektien läpiviemisestä.

Eduksesi katsomme myös kokemuksen tilasuunnittelusta ja työnkulkujen kehittämisestä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatiolla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Lisää meistä
Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmeca.com ja tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Ylisaari (Director, After Sales & University Projects) sähköpostitse jussi.ylisaari@planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1237271
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki