(Poistunut julkaisusta)

Dental Clinic Designer
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

DENTAL CLINIC DESIGNER, tule kehittämään terveysteknologian tulevaisuutta meille Planmecalle!

Tehtävän kuvaus
Työssäsi suunnittelet osana osaavaa tiimiä moderneja, uutta teknologiaa hyödyntäviä opetus- ja hoitoympäristöjä käyttäen 2D & 3D suunnittelutyökaluja. Luomme laadukkaita ratkaisuja asiakkaillemme muutaman hoitoyksikön kohteesta aina satojen hoitohuoneiden suurasiakkuuksiin. Asiakkaamme sijaitsevat ympäri maailman, joten olet halukas toimimaan yhteistyössä eri kulttuurien kanssa.

Mitä odotamme sinulta?
Jos olet luova, idearikas ja visuaalisen näkemyksen omaava tiimipelaaja, joka kaipaa haastavia tehtäviä ja mukavaa työilmapiiriä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi! Olet hyvä hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia sekä tiloja eri käyttötarkoituksiin. Haluat kehittyä hammaslääketieteen työnkulun ja potilasvirtojen hallinnan osaamisen ammattilaiseksi. Kykenet myös luovasti visualisoimaan suunnittelusi tulokset.  

Sinulla on:
- sisustusarkkitehdin/-suunnittelijan tai hammasalan koulutus. Tekninen koulutus ja osaaminen katsotaan myös eduksi
- CAD ja 3D suunnittelun osaamista
- aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä.

Eduksesi katsomme myös kokemuksen tilasuunnittelusta ja työnkulkujen kehittämisestä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatioilla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Lisää meistä
Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmeca.com ja tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Ylisaari (Director, After Sales & University Projects) sähköpostitse: jussi.ylisaari (a) planmeca.com tai puhelimitse 25.6.2018 jälkeen: 020-7795434.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.