(Poistunut julkaisusta)

Densiq- Application Sales Manager
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020


DENSIQ® on Pohjoismaiden johtava prosessiteollisuuden tiivistysratkaisujen toimittaja. Jatkamme positiivista kehitystä ja haemme teknisesti orientoitunutta myyntityöstä syttyvää Application Sales Manageria avainrooliin Pohjois-Suomeen!


Työtehtävä:
Vastaat aktiivisesti olemassa olevien ja uusien asiakkuuksien kehittämisestä. Sinulla tulee olla kykyä kartoittaa ja konsultoida monipuolisesti asiakkaiden tarpeita. Pystyt tarjoamaan asiakkaille monipuolisia tiiviste- ja kunnossapitoratkaisuja tukemaan asiakkaiden liiketoimintaa. Työtehtäväsi on varmistaa, että asiakkaillasi on mahdollisuudet hyödyntää DENSIQ palveluita ja auttaa asiakkaitasi kohti korkeampaa käyttöastetta eri prosesseissa. Työ painottuu olemassa olevien asiakassuhteiden hoitamiseen ja pitää sisällään myös uusasiakashankintaa.


Työ edellyttää ratkaisukeskeistä, myyntiorientoitunutta, sitoutunutta ja joustavaa asennetta.
Sinulla on:

  • Kokemusta teknisestä myynnistä
  • Halua kehittyä tuote ja palvelumyynnissä pitkäjänteisesti
  • Tekninen koulutus tai pitkä konetekninen käytännön kokemus
  • Avointa asennetta


Tarjoamme:

  • Toimintakulttuurin, jossa voit vaikuttaa ja kehittyä
  • Vahvat ja tunnetut tuotemerkit
  • Kattavan tuen uudessa työssäsi asiakkaiden parissa


Kiinnostuitko?
Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Jussi Laaksonen p. +358 40 1864 937 tai jussi.laaksonen@fi.experis.com


Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 26.3.2020 mennessä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.