Demand planner
Okmetic Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2021

Demand planner

Etsitkö sopivaa kasvun paikkaa?   

Haemme demand planneria vahvistamaan myyntitiimiämme ja vastaamaan voimakkaan myynnin kasvun haasteisiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin ja tuotannon sekä tuotannon suunnittelun kanssa. Okmetic on maailman seitsemänneksi suurin piikiekkojen valmistaja ja korkean suorituskyvyn piikiekkojen valmistuksen edelläkävijä. Yleinen elektroniikan määrän lisääntyminen, toimialojen teknologinen kasvu ja jopa ajoittainen pula piisiruista pitää piikiekkojemme kysynnän kasvussa.

Demand plannerina pääasiallinen tehtäväsi on myyntiennusteen ja myynnin pipelinen seuranta, tarvittavien päivitysten teko sekä muutostenhallinta. Analysoit toteutunutta myyntiä mm. kysyntätrendien ja data-analyysin kautta ja kehität myynnin ennustamista. Tunnet kapasiteetin reunaehtojen ja muutosten vaikutukset tarjontaan. Demand plannerin positio on uusi, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa tehtävänkuvaan.

Toivomme sinulta kaupallista tai teknistä koulutusta joko liiketalouden, tuotantotalouden tai tilastotieteen alalta. Olet analyyttinen ja sinulla on vahva osaaminen kysynnän ennustamismalleista, tilastotieteistä sekä ymmärrystä teollisuusyritysten tuotantomalleista. Työskentelet sujuvasti englanniksi ja toimit hyvässä yhteistyössä eri tiimien kanssa. 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme jättämään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.1.2022 

Okmetic on osa globaalia elektroniikkateollisuutta

Okmetic on globaalisti toimiva korkean teknologian yritys, jolla on hyvät kasvunäkymät. Olemme mailman markkinajohtaja korkean suorituskyvyn piikiekoissa, jotka toimivat alustana mm. antureille, erillispuolijohteille ja analogiapiireille. Elektroniikan määrän lisääntyminen eri toimialoilla lisää samalla myös piikiekkojemme kysyntää. Olemme osa korkean teknologian tuotteiden jalostusketjua. 

Voimmeko kertoa sinulle lisää?

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä sekä siitä millaista meillä on työskennellä ja millaisia uramahdollisuuksia meillä on tarjota sinulle. 

- Senior Manager, Sales Development Kukka Vilkuna: kukka.vilkuna@okmetic.com tai 040 562 0386 (3., 5. ja 7.1. klo 14.30 – 16.30)

Rekrytointi Maria Berglund: maria.berglund@okmetic.com tai 0405615153 (29.-30.12. ja 3.1. alkaen)

Elektroniset innovaatiot mahdollistetaan piikiekko kerrallaan

Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä, korkean lisäarvon piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Okmeticin asiakkaiden valmistamat tuotteet päätyvät lukuisiin meitä ympäröiviin loppusovelluksiin. Niitä ovat esimerkiksi älypuhelimet, kannettavat laitteet, autoelektroniikka, teollisuuden prosessikontrolloinnin ja lääketieteen sovellukset, Internet of Things (IoT) sekä erilaiset tehonsyötön ja hyötysuhteiden parantamiseen liittyvät ratkaisut.

Maailmanlaajuinen myyntiverkosto, laaja korkean lisäarvon tuotteiden portfolio, kiteenkasvatusosaaminen, pitkäaikaiset tuotekehityshankkeet sekä tehokas ja joustava tuotanto luovat edellytykset kannattavalle kasvulle. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa, missä myös valmistetaan valtaosa yhtiön piikiekoista. Oman valmistuksen lisäksi yhtiöllä on sopimusvalmistusta Aasiassa.

Yhteisöllisyys, osaamisen kehittäminen ja työntekijöiden arvostus ovat meille tärkeitä arvoja. Panostamme työhyvinvointiin ja ihmisläheisen johtamiskulttuurin kehittämiseen.

Okmetic on ollut osa kiinalaista NSIG:tä (National Silicon Industry Group) vuodesta 2016. Vuonna 2020 Okmeticin liikevaihto oli 108 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee noin 500 henkilöä ja yhtiössä on käynnissä yli 100 miljoonan euron kasvu- ja investointiohjelma vuosille 2017–2021, joka tähtää yhtiön korkean lisäarvon tuotteiden tuotantokapasiteetin kasvattamiseen. Liity mukavaan Okmeticin huippuasiantuntijoiden ja ammattilaisten yhteisöön.

www.okmetic.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot