(Poistunut julkaisusta)

Demand Planner
Metsä Tissue

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2020

Haemme nyt Metsä Tissuelle Mänttään

SUUNNITTELIJAA (PLANNER)

Vahvistamaan toimitusketjumme suunnittelutiimiä Suomen ja Baltian myyntialueella.

Mitä pääset tekemään?

Etsimme motivoitunutta, kokenutta henkilöä suunnittelutiimiimme vastaamaan kysyntäsuunnittelun (Demand planning) ohjaamisesta, kehittämisestä ja toteuttamisesta hyväksikäyttäen myynnin suunnitteluprosesseja ja IT-työkaluja. Koordinoit suunnitteluprosessia ja myynnin ennustamista, ylläpitäen prosessin mukaista kysyntäsuunnitelmaa. Olet vastuussa tuotesortimentin muutosten päivittämisestä järjestelmään (SAP, SCM) sekä myynnin suunnittelun optimoinnista.

Seuraat myynnin kehitystä suhteessa kysyntään varmistaen siten oikea-aikaiset ja tilausten mukaiset  toimitukset yhteistyössä tuotehallinnan, tuotannon ja asiakaspalvelun kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös tuotteiden priorisointiprosessin hallinta mahdollisten tuotepuutosten varalta. Teet tiivistä yhteistyötä eri osastojen kuten myynnin, tuotehallinnan, tuotannon, asiakaspalvelun ja logistiikan kanssa.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu tuotannonsuunnittelua (Production planning, viikot 0-6) ja toimitussuunnittelua (Supply planning, viikosta 6 eteenpäin). Tuotannonsuunnitteluun kuuluu mm. tuotantolinjojen ajo-ohjelman teko ja tuotteiden materiaalien kotiinkutsu ja toimitussuunnitteluun linjojen kapasiteetti ja työaikamuodot.

Positio on toistaiseksi voimassa oleva, korvaten toisiin tehtäviin siirtyvän nykyisen Plannerimme.

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (SAP, SCM) ja omaat kokemusta kysynnän suunnittelusta. Odotamme sinulta kaupallista koulutusta (kandidaatin tutkinto) ja 2-3 vuoden työkokemusta. Sinulla on sujuva suomenkieli - puhuttuna ja kirjoitettuna, myös englannin kielen taitoa tarvitaan. Suunnittelijan tulee toimia ja osallistua ennakoivasti; sekä itsenäisesti, ryhmissä että koko organisaatiossa. Arvostamme hyviä organisointi-, analysointi- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja päätöksentekoa.

Miksi Metsä?

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle.

Wc- ja talouspaperin sekä tiivispapereiden kulutus kasvaa maailmanlaajuisesti. Metsä Tissuen työntekijöiden työn tulokset koskettavat päivittäin miljoonia ihmisiä tehden arjesta helpompaa ja hygieenisempää. Löydä oma paikkasi osaajien joukosta!

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Kati Järvinen, Suunnittelupäällikkö kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Kati on parhaiten tavoitettavissa to 10.12. klo 11-13 ja ti 22.12. klo 12-16. Katin yhteystiedot: puh. +358 50 327 6426 ja sähköposti kati.jarvinen@metsagroup.com

Hae paikkaa!

 Lähetä hakemuksesi käyttämällä hakulinkkiä ”Hae”. Tee se mahdollisimman pian, koska aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on 28.12.2020 saakka. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi.

Menestystä hakuun!