(Poistunut julkaisusta)

Demand Planner / Junior Demand Planner
Froneri Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Pingviinijäätelöt etsii Demand Planner/Junior Demand Planneria

Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Entä miellyttääkö merellinen maisema työpöydän takana? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittaja-tiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatioita tai kasvua unohtamatta?

Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus.

 

Demand Planner -tehtävässä vastaat lopputuotteidemme myyntiennusteesta ja saatavuudesta, huomioiden kaupalliset toimenpiteet ja markkinatrendit. Olet osa Supply Chain -tiimiä, mutta teet tiivisti yhteistyötä erityisesti kaupallisen organisaatiomme kanssa, sekä toimit asiakkaidemme yhteyshenkilönä logistisissa asioissa. Laadukkaan myyntiennusteen avulla mahdollistat tavoitteiden mukaisen toimitusvarmuuden, sekä logistisen tehokkuuden.

Tehtävässä menestymisessä on eduksi soveltuva kaupan, logistiikka- tai elintarvikealan koulutus, voit olla myös opintoja viimeistelevä opiskelija. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä (Oracle), sekä suunnittelujärjestelmistä (AZAP) on merkittävä etu, lisäksi MS Office ohjelmista erityisesti Excel-taitosi ovat erinomaiset.

Sinun profiilisi

Työskentelytavoiltasi olet analyyttinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Työssäsi on paljon säännöllisiä rutiineja, mutta jäätelösesongilla nopeasti muuttuviin tilanteisiin reagointi on myös olennainen osa työtäsi.

Tehtävä täytetään helmikuusta 2020 alkaen ja työtekopaikka on Espoo tai Turenki.

Me tarjoamme

Fronerilla on työskentelykulttuuri, jossa keskitytään aseman ja hierarkian sijaan tuloksiin ja tiimityöhön. Olemme päivittäisessä viestinnässämme avoimia ja kunnioittavia, ja meillä kannustetaan rakentavaan palautteenantoon ja toimintatapojen haastamiseen. Teemme ahkerasti töitä positiivisella otteella ja monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta rakennamme voittaja-tiimejä.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja kasvualustan tulevaisuuden potentiaalille dynaamisessa työympäristössä, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen.

Hakemuksesi

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 5.12.2019.

Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Harri Pesoselta puhelimitse numerosta + 358 50 3951 372 ke 27.11. klo 14-16.

Hakuohjeet:

  1. Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliimme https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi
  2. Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.
  3. Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.