(Poistunut julkaisusta)

Demand Analyst
Huhtamäki Foodservice Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme Hämeenlinnassa sijaitsevaan toimipisteeseemme, nykyisen haltijan siirtyessä yhtiön sisällä toisiin tehtäviin,

Demand Analystia

Etsimme analyyttistä ja määrätietoista Demand Analystia, joka rakastaa numeroita, mutta on kiinnostunut myös myynnin suunnitelmallisesta kehittämisestä. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja haluat vaikuttaa tekemiselläsi tuloksiimme.

Demand Analyst työskentelee osana Supply Chain -organisaatiota ja tekee tiivistä yhteistyötä Pohjoismaiden myyntiorganisaatioiden kanssa. Hänen vastuullaan on geneeristen tuotteiden myynnin ennustaminen ja ennusteiden kokonaisvaltainen analysointi. Demand Analystin työnkuvaan kuuluu myös prosessien ja työkalujen kehittäminen, minkä lisäksi hän toimii suunnittelutyökalun pääkäyttäjänä (Oracle Demantra). Raportoit tehtävässäsi Supply Chain Managerille.

Vastuullasi ovat: 

  • Myyntiennusteen tuottaminen ja analysointi
  • Ennustetyökalujen kehittäminen ja suunnittelutyökalun pääkäyttäjyys  

Toivomme sinulta: 

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Analyyttistä tapaa toimia ja kykyä analysoida isoa tietomäärää yksityiskohdat ja tarkkuus huomioiden
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä vankkoja organisointitaitoja
  • Energistä asennetta sekä halua oppia uutta ja kehittää toimintatapoja
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi  

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä yhtiössä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti ja vaikuttamaan konkreettisesti yrityksemme liiketoimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Supply Chain Manager Kristiina Sokka, puh. 050 520 0439. Soittoajat pe 8.2. klo 13-15, pe 15.2. klo 13-15 ja pe 22.2. klo 13-15.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 25.2. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.