(Poistunut julkaisusta)

Deloitte Trainee
Deloitte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

”Trainee-jaksoni aikana minulta kysyttiin monesti, missä itse haluaisin kehittyä. Tämä oli minulle todella positiivinen yllätys. Traineen toiveisiin urakehityksen etenemisestä todella panostetaan.”

”Meillä traineeta ei muserreta työmäärän alle, vaan myös vapaa-aikaa kunnioitetaan. Omalla kohdallani työmäärässäni otettiin huomioon opintojen viimeistely töiden ohella, mikä oli iso plussa!”

”Työskenteleminen kansainvälisessä työympäristössä huippuosaajien kanssa sekä oman osaamisen kehittäminen monipuolisella tavalla on mahtavaa.”

Muun muassa näin Deloitten Traineet ovat kuvailleet omaa Trainee-jaksoaan. Haluatko sinäkin päästä kehittymään oman alasi ammattilaiseksi työskentelemällä yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatiosta? Siinä tapauksessa voit olla etsimämme Deloitte Trainee!

Traineena olet arvokas osa tiimiä ja pääset tutustumaan asiakkaidemme liiketoimintaan monipuolisten tehtävien kautta. Trainee-jaksosi aikana coachisi tukee sinua ja auttaa sinua kasvattamaan oman alasi osaamista ja ottamaan lisävastuuta kokemuksesi karttuessa.

Haemme nyt Traineeta kaikille business-alueillemme:

  • Yritysjärjestelyt
  • Tilintarkastus- ja neuvontapalvelut
  • Riskienhallinta
  • Konsultointi
  • Vero- ja lakipalvelut

Lisäksi haemme Traineeta myös HR-tiimiimme.

Tutustu tarkemmin eri Trainee-paikkoihimme nettisivuiltamme: www2.deloitte.com/fi/traineehaku. Trainee-jaksomme kestävät 3-6 kuukautta ja moni trainee jatkaa meillä myös trainee-jaksonsa tai opintojensa päätyttyä. Kaikki trainee-jaksomme ovat palkallisia.

Mitä odotamme Traineelta?

  • soveltuvia korkeakouluopintoja: olet opintojesi loppuvaiheessa tai juuri valmistunut
  • halua kehittyä oman alasi ammattilaiseksi
  • innostusta työskennellä osana tiimiä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Kaikista tärkeintä on oma innostuksesi ja kiinnostus hakemaasi tehtävään!

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus nettisivuillamme viimeistään sunnuntaina 15.9.2019. Liitäthän mukaan hakemuskirjeesi, CVsi ja viimeisimmän opintosuoritusotteesi. Hakuilmoituksista löydät tietoa haastatteluaikatauluista.

Tutustu kokemuksiin trainee-jaksoistamme: www.deloitte.com/fi/deloittetrainee ja kurkista osaamiseemme & arkeemme Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä @DeloitteFinland!