Delivery Specialist tuotetiedon hallintaan IDEAL PLM:lle (Oulu tai Vantaa)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019
Oletko vastavalmistunut tai loppuvaiheen opiskelija, jolta löytyy hieman kokemusta ja kiinnostusta tuotekehityksen parissa? Etsimme nyt Delivery Specialistia tuotetiedon hallintaan monipuolisiin PLM (Product Lifecycle Management) -järjestelmien konfiguriointi- ja ylläpitotehtäviin Ideal PML:lle. Sinun ei tarvitse olla PLM-osaaja, vaan tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia! Lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Delivery Specialistia tuotetiedon hallintaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Ideal Product Data Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit monipuolisesti Siemens PLM Software-tuotteiden parissa. Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa tuotteiden konfigurointi, testaus sekä ylläpitotehtävät. Lisäksi tulet työskentelemään asiakastukitehtävissä, joihin kuuluu vikojen selvittelyä ja asiakkaiden opastusta. Olet mukana useassa eri projektissa, joten sinulla tulee olla hyvät organisointitaidot. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä, joten kommunikoit sujuvasti englanniksi. Työskentelytapasi on itsenäinen ja oma-aloitteinen.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:


* PLM-järjestelmien konfigurointi
* Kehitystyö
* Ongelmanratkaisu


Tehtävä sopii sinulle, jolla on halu kehittyä ja laajentaa osaamistasi kansainvälisessä ilmapiirissä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kasvavassa yrityksessä, jolla on laajasti asiakkaita eri teollisuusaloilla. Työskentelet sujuvasti osana tiimiä innokkaalla työotteella, etkä pelkää haastaa itseäsi. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan kannustavassa ja viihtyisässä työyhteisössä, sekä mahdollisuuden erikoistua eri tehtäviin organisaation sisällä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai loppuvaiheen opiskelija, jolla on jo hieman työkokemusta tuotekehityksestä tai mekaniikkasuunnittelusta. Tärkeintä kuitenkin on halusi kehittyä ja kiinnostuksesi alaa kohtaan. Tämän lisäksi sinulla on XML-osaamista. Etsimämme henkilö työskentelee sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja ruotsin kieli nähdään etuna. Hae tätä paikkaa, jos sinulla on oma-aloitteinen ja reipas työote ja uskallat tuoda oman näkemyksesi esille!

Etsimällämme henkilöllä on:


* soveltuva tekninen tai IT-koulutustausta (AMK/DI)
* XML-osaamista
* sujuva suomen ja englannin kielen taito
* halu kehittyä ja hyvät ongelmanratkaisutaidot
* hyvät tiimityöskentelytaidot


Eduksi katsotaan aiempi työkokemus ja kokemus PLM-järjestelmistä (erityisesti Siemens). Eduksi luetaan myös, jos olet opiskellut esimerkiksi tuotekehitystä ja sinulla on CAD-osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Oulu tai Vantaa, työskentely Seinäjoella tai Tampereella myös mahdollinen

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
IDEAL PLM on täyden palvelun PLM-talo, joka tarjoaa kaiken mitä yritykset tarvitsevat hallitakseen tuotteidensa elinkaarta. Edustamme Siemens PLM Softwaren maailmanluokan tuotteita. Meiltä yritykset saavat ohjelmistot, järjestelmät, käyttöönotto-, integrointi- ja ohjelmiston lisensointipalvelut sekä kattavat koulutus- ja tukipalvelut. Meillä on vankka ja monipuolinen toimiala- ja PLM-järjestelmäosaaminen, joiden avulla pystymme tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa merkittävästi. IDEAL PLM on menestyksekkäästi toimittanut PLM-projekteja jo vuodesta 1992. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Vantaalla, Tampereella, Vaasassa, Seinäjoella ja Pietarissa Venäjällä. Yrityksemme työllistää yli 80 työntekijää.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241840
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu