Delivery Manager
Digita Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Haemme Digitan Privaattiverkkotiimiin: Delivery Manager

Digitan Privaattiverkkotiimi rakentaa ja kehittää private LTE/5G -verkkoratkaisuja sekä niihin liittyviä lisäpalveluita.

Delivery Manager
toimii asiakasprojekteissa käyttöönoton ja ylläpidon roolissa. Hän tekee yhteistyötä liiketoiminnan kehityspäällikön kanssa teknisessä palvelumuotoilussa ja järjestelmäpäällikön kanssa teknisen ratkaisun kokoamisessa. Käyttöönottoprojektissa hän vastaa projektipäällikkönä privaattiverkon pystyttämisestä yhdessä sidosryhmien, kuten laitetoimittajien ja asennusorganisaation kanssa. Verkkojen tuotantovaiheessa Delivery Manager vastaa asiakkaalle verkon valvonnasta, operoinnista ja ylläpidosta, tukenaan Digitan 24/7 Service Operation Center, 24/7 maan kattava ylläpito-organisaatio ja laitetoimittajien tukiorganisaatiot.

Hakemallamme henkilöllä on aiempaa kokemusta matkapuhelinteknologioista, tietoliikennetekniikasta tai telealalta, sekä innostusta lähteä rakentamaan uutta. Tehtävä sijoittuu pienehköön start up -henkiseen tiimiin, missä toimenkuva on aidosti laaja ja monipuolinen hands-on järjestelmien hallinnasta asiakasyhteistyöhön. Aikaisempi kokemus private LTE/5G -verkoista ei ole välttämättömyys. Olet työssäsi täsmällinen ja tavoitehakuinen. Viihdyt hyvin itsenäistä roolissa. Otteesi työhön on proaktiivinen, ja asiakaslähtöinen työskentelytyyli on sinulle luontevaa.

Digita tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa pääset konkreettisesti kiinni privaattiverkkojen tekemisen ytimeen. Pääset osaksi start up -henkistä tekemisen kulttuuria, jossa yhdistyy tekemisen vapaus ja vastuu. Työajat ovat sovittavissa, etätyöt mahdollisia ja toiminnan jatkuvasti kasvaessa tulevaisuudessa myös etenemismahdollisuuksia uralla varmasti aukeaa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881 ja Johanna Rytivaara, p. 040 455 3651. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, joten tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 7.3.2021 asti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427253
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Johanna Rytivaara, p. 040 455 3651