(Poistunut julkaisusta)

Delivery manager
OSTP Finland Oy AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Känner du att du behärskar kundprojekt, har förmågan att hålla i flera trådar på en gång och ro projekt i hamn på bästa möjliga sätt enligt kundens önskemål? Kan du fungera på ett systematiskt sätt och uppnå önskade resultat via lysande teamwork och samspel? Vi har en ny uppgift för Dig i vår organisation!

Vi söker nu till vår fabrik i Jakobstad efter en DELIVERY MANAGER – PROJECTS & MTO

I denna uppgift förväntas du ansvara för den växande projekt- och Make To Order (MTO) -affärsverksamhetens resultat. Dina uppgifter är bl.a.

  • fungera som kontakt för försäljnings- och produktionspersonalen, gällande affärsverksamheten i fråga
  • ansvara för att affärsverksamhetens projekt och beställningar genomdrivs
  • samla, bedöma och bekräfta behövlig teknisk information för affärsverksamheten
  • säkerställa beställnings-leveranskedjornas giltighet på alla delområden, enligt kundernas behov
  • rapportera till produktcheferna och lokala ledningen
  • utveckla förutsättningarna för den alltjämt växande affärsverksamheten i Jakobstad

För att sköta uppgiften på ett framgångsrikt sätt krävs stark kundorientation, utmärkta samspels- och samarbetsfärdigheter samt en prestanda- och målinriktad dragkraft. Därtill förväntar vi oss att du har ett initiativtagande och syftesinriktat arbetssätt samt en vilja att lära dig nytt och utveckla affärsverksamheten framåt.

Vi förutsätter att du har flera års arbetserfarenhet och lämplig utbildning. Som fördel ses erfarenhet av tillverkningsindustrin samt av projekt- och affärsverksamhetsledning. Därtill skall du kunna kommunicera på svenska, finska och engelska. Du har erfarenhet av ERP-system och du kan skapa rapporterings- och föredragsmaterial med hjälp av olia program (Excel, Word, PPT).

Vi erbjuder dig en intressant och utmanande möjlighet i ett växande företag, var du har en motiverad och hängiven personal som stöd. I din uppgift rapporterar du till OSTP Finland Oy:s verkställande direktör.

Blev du intresserad? Ta en chans och skicka in din CV och fritt formulerad ansökan med löneönskemål via Baronas sidor (careers.barona.fi) senast 31.1.2019.

Mera information om uppgiften ger verkställande direktör Thomas Pettersson (thomas.b.pettersson@ostp.biz eller +358 40 352 6141).