(Poistunut julkaisusta)

Delivery Manager
OSTP Finland Oy AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Tunnetko olevasi asiakasprojektien kokenut osaaja, jolla on kyky pitää langat käsissä ja saada laajalla rintamalla vietyä työt maaliin asiakkaiden parhaaksi? Onnistutko systemaattisella tavalla toimia ja loistavalla yhteistyöllä ja vuorovaikutuksella pääsemään haluttuihin tuloksiin? Meillä on organisaatiossamme Sinulle uusi tehtävä!

Etsimme nyt tehtaallemme Pietarsaareen DELIVERY MANAGERIA – PROJECTS & MTO

Tässä tehtävässä odotamme sinun vastaavan kasvavan projekti- ja Make to Order (MTO) -liiketoiminnan tuloksellisuudesta. Tehtäviäsi ovat mm.

• toimia yhdyshenkilönä myynnin ja tuotannon henkilöille liittyen ko. liiketoimintaan

• vastata ko. liiketoiminnan projektien ja tilausten läpiviennistä

• kerätä, arvioida ja vahvistaa liiketoiminnassa tarvittava tekninen informaation

• varmistaa tilaus-toimitusketjun kaikkien osa-alueiden oikeellisuus asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

• raportoida tuotepäälliköille ja paikalliselle johdolle

• kehittää yhä kasvavan liiketoiminnan edellytyksiä Pietarsaaressa

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii vahvaa asiakaslähtöisyyttä, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä suoritus- ja tavoitehakuisuutta. Lisäksi odotamme sinun omaavan oma-aloitteisen ja päämäärätietoisen työskentelytavan ja halun oppia uutta ja kehittää liiketoimintaa eteenpäin.

Edellytämme sinulta useiden vuosien työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Kokemus valmistavasta teollisuudesta sekä projekti- ja liiketoimintajohtamisesta katsotaan eduksi. Lisäksi sinun olisi pystyttävä kommunikoimaan suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Sinulla on kokemusta ERP-järjestelmistä ja pystyt luomaan raportointi- ja esitysmateriaaleja eri ohjelmistoilla (Excel, Word, PPT).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden kasvavassa yrityksessä, jossa tukenasi on motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö. Tehtävässäsi raportoit OSTP Finland Oy:n toimitusjohtajalle.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen Baronan sivujen kautta (careers.barona.fi) viimeistään 31.1.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Thomas Pettersson (thomas.b.pettersson@ostp.biz tai +358 40 352 6141).