(Poistunut julkaisusta)

Delivery Manager| IT & Cloud Services
Fidelix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Sinä kokenut asiakaspalveluympäristöjen taitaja – tule koordinoimaan, varmistamaan ja kehittämään meille Fidelixin pilvipalveluiden asiakaspalvelua? Pääset tuomaan oman näkemyksesi ja ajatuksesi asiakaspalveluidemme toimivuudesta ja tulevaisuudesta. Pääset ratkomaan kutkuttavia ongelmia oman tiimisi sekä asiakkaiden kanssa. Kuulostaisiko tältä istumalta sinua kiinnostavalta tilaisuudelta?

Työsi pitää sisällään

 • asiakastyytyväisyyden varmistaminen yhdessä energia-asiantuntijoidemme ja Cloud Administratoreiden kanssa on tärkein tehtäväsi
 • toimit yhteyshenkilönä asiakkaiden suuntaan ja varmistat sujuvan palvelun asiakkaille
 • toimit sisäisesti linkkinä palvelumyynnin sekä toimitusten välissä
 • olet myyntihenkinen ja autat myyntiä sekä pystyt hoitamaan pienimmät myyntityöt itsenäisesti

Näillä taidoilla menestyt meillä

 • arvostamme ennen kaikkea kiinnostusta asiakaspalvelujen kehittämiseen, avointa suhtatumista muutokseen ja suurta paloa kehittää asiakaspalvelua
 • olet erinomainen ongelmanratkaisija ja nautit itsenäisestä työnkuvasta
 • taidat sekä itseohjautuvan että erilaisissa rooleissa olevien ihmisten kanssa työskentelyn
 • osaat priorisoida työtäsi ja osaat fokusoida analyyttisen tarmokkuutesi oikeisiin asioihin
 • sinulle on kertynyt työkokemusta sen verran, että olet onnistumisten lisäksi kohdannut myös epäonnistumisia
 • rauhallisuutesi ja malttisi ei horju tiukemmissakaan mutkissa ja hektisemmissä hetkissä

Meille on tärkeää, että voimme tarjota sinulle sinua motivoivan ja innostavan työn. Varmistutaan siitä seuraavaksi yhdessä!

Mitä muuta meistä voi sanoa?

 1. Vaikka arjessamme ei vielä ole liikaa prosesseja ja manuaaleja, toivomme toki, että sinä tuot IT -osastollemme ryhtiä ja systematiikkaa. Sinulla on mandaatti tehdä päätöksiä, kuinka sen teet. Saat varmasti ajatella laatikon ulkopuolelta, kun määrität työllesi tavoitteita tai mietit testaamisemme kehittämistä. Pääset siis takuulla päättämään omaan työhösi liittyvistä asioista!
 2. IT -osastommekin on vahvasti markkinaohjautuvaa. Se on lähellä talotekniikan tarpeita, ja hyödymme uusinta teknologiaa. Pääset siis osaksi monimuotoista tekemistä organisaatiossa: päätöksenteko on lähellä tekemistä. Tämä voisi siis olla sinulle mahdollisuus laajentaa omaa osaamistasi?

Hakeminen ja lisäohjeet

Tässä kohtaa olisi siis hienoa kuulla sinusta. Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulinkin kautta 22.2.2020 mennessä. Muista tallentaa liitteesi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Mikko juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat numerosta 0405003999 tai sähköpostitse mikko.alppivuori@fidelix.fi.