(Poistunut julkaisusta)

Delivery Coordinator
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Nautitko sekä asiakkaiden kanssa toimimisesta että tarkkuutta vaativista työtehtävistä, ja haluat työskennellä jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa IT-alalla? Etsimme nyt Toimituskoordinaattoria Delivery Management Office -tiimiimme Telia Cygatelle vähintään vuoden pituiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen, joten tässä voisi olla mahdollisuutesi! 

Toimituskoordinaattorina tehtäviisi kuuluvat asiakkaan tilausten vastaanotto sekä koordinointi yhdessä asiakkaan yhteyshenkilön ja Telia Cygaten sisäisten sidosryhmien kanssa. Toimitusten koordinointi ja palvelulisäyksien onnistuminen vaatii sinulta yhteistyötä läpi koko organisaatiomme; toimit yhdessä asiantuntijoiden, oston, logistiikan, projektitoimiston sekä IT Operations Centerin kanssa. Kaikkien näiden toiminteiden koordinointi yhdeksi sujuvaksi kokonaisuudeksi on työssäsi onnistumisen kannalta tärkeää. Olet myös aktiivisesti mukana kehittämässä DMO-tiimin toimitusprosesseja.

Service Management & Delivery -yksikköömme sijoittuva asiakastoimitustiimi vastaa Telia Cygaten asiakkaiden palvelutoimitusten koordinoinnista asiakkaan tilauksesta tuotannon transitioon ja laskutukseen saakka. Teemme tietoturvaan, verkkoihin ja konesaleihin liittyviä palvelutoimituksia. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot ja työntekijämme alansa huippuammattilaisia.

 

Mitä voit odottaa

Tarjoamme ympärillesi hyvän tiimin, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen sekä alan huippuasiantuntijat toteuttamaan kanssasi asiakaslupauksia. Lisäksi tarjoamme haastavan, mutta kehittävän näköalapaikan IT-maailmaan ja uuden teknologian ratkaisuihin.

Telia Cygate on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Olemme IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio, missä jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme. Bonuksena saat mahdollisuuden työskennellä Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä yhdessä tiimisi kanssa, tai joustavasti sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

 

Odotamme sinulta

Tähän tehtävään soveltuvalta henkilöltä odotamme relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Sen lisäksi olet kerryttänyt työkokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta IT-alalla. Tietoturvan, tietoverkkojen ja konesalitoiminnan peruskäsitteet ovat sinulle tuttuja, mutta sinulla ei tarvitse olla niistä syväosaamista.

Tässä tehtävässä tarvitset erinomaisia viestintä- ja sidosryhmätaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi asiakkaidemme eri yhteishenkilöiden, kuten päättäjien, teknisten asiantuntijoiden ja alihankkijoiden kanssa. Lisäksi tehtävässä on olennaista toimia aktiivisesti yhteistyössä myös tarvittavien sisäisten sidosryhmien kanssa ja kehittää osaltasi yhteistä toimintakulttuuriamme.

Asenteesi on reipas, osaat tarvittaessa priorisoida ja sitoudut tavoitteisiin ja aikatauluihin. Osallistut aktiivisesti uusien toimitusprosessien kehittelyyn, olet kiinnostunut jatkuvasti oppimaan uutta, luot ympärillesi positiivisen tekemisen meiningin ja olet valmis vastaamaan osana tiimiäsi kaikkiin eteemme tuleviin haasteisiin. Eniten siis arvostamme tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi, sillä uskomme että tekninen osaaminen on opittavissa, kun asenteesi on kohdallaan. Meillä Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi jatkuvasti.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa toimitustiimin vetäjä Paula Pakkanen. Tavoitat hänet puhelimitse 044 906 2336 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi

 

Innostuitko ja haluatko osaksi matkaamme?

Lähetä meille työhakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 3.2.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 044 062 2748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi