(Poistunut julkaisusta)

Delivery Coordinator
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate, Home of Experts. 

Seuraava mahdollisuutesi

Toimintamme laajentuessa etsimme toimituskoordinaattoria Delivery Management Office -tiimiimme Helsinkiin. Delivery Management Office vastaa Telia Cygaten asiakkaiden palvelutoimitusten koordinoinnista asiakkaan tilauksesta tuotannon transitioon ja laskutukseen saakka. Teemme tietoturvaan, verkkoihin ja datacentereihin liittyviä palvelutoimituksia. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot. Tarjoamme ympärillesi hyvän tiimin, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen, sekä alan huippuasiantuntijat toteuttamaan kanssasi asiakaslupauksia. Lisäksi tarjoamme haastavan, mutta kehittävän näköalapaikan IT-maailmaan ja uuden teknologian ratkaisuihin.

Tarjoamme sinulle

Telia Cygate on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut ja  modernit työvälineet. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme. Bonuksena ovat uudet upeat toimitilat Triplassa, jonne kaikki pääkaupungin telialaiset tulevat muuttamaan tämän vuoden kuluessa.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta IT-alalla.
  • Tietoturvan, tietoverkkojen ja datacentereiden peruskäsitteet ovat sinulle tuttuja, mutta sinulla ei tarvitse olla niistä syväosaamista. 
  • Sinulta löytyy sopiva koulutus ja työkokemusta alalta.
  • Olet hyvä kommunikoimaan ja osaat toimia yhteistyössä erilaisten yksilöiden kanssa. 
  • Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi, yhtä lailla päättäjien, teknisten asiantuntijoiden ja alihankkijoiden kanssa.
  • Asenteesi on reipas, osaat tarvittaessa priorisoida sekä sitoudut tavoitteisiin ja aikatauluihin.
  • Osallistut aktiivisesti uusien toimitusprosessien kehittelyyn, luot ympärillesi tekemisen meiningin ja vastaat osana tiimiäsi kaikkiin haasteisiin.
  • Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluatko osaksi tätä matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme (telia.fi/career) kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.2.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Paula Pakkanen. Tavoitat hänet puhelimitse 044 906 2336 ja meilitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi