(Poistunut julkaisusta)

Delivery Coordinator
Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Haluatko osaksi huipputiimiä, jossa pääset eturivin paikalta huolehtimaan asiakkaidemme laajojen IT-ympäristöjen kehittämisestä? Pidätkö vastuullisista, haastavista ja monipuolisista työtehtävistä?

Cygate Oy tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Cygate Oy on Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö ja meitä on Suomessa n. 240. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Etsimme toimituskoordinaattoria Cygate Delivery Management Office -tiimiimme Helsinkiin. Delivery Management Office vastaa Cygaten asiakkaiden palvelutoimitusten koordinoinnista asiakkaan tilauksesta tuotannon transitioon ja laskutukseen saakka. Teemme tietoturvaan, verkkoihin ja datacentereihin liittyviä palvelutoimituksia. Asiakkaitamme ovat suomen suurimmat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot.  Tarjoamme ympärillesi hyvän tiimin, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen, sekä alan huippuasiantuntijat toteuttamaan kanssasi asiakaslupauksia. Lisäksi tarjoamme haastavan, mutta kehittävän näköalapaikan IT-maailmaan ja uuden teknologian ratkaisuihin.

Roolistasi

Toimituskoordinaattorina tehtäviisi kuuluvat asiakkaan tilausten vastaanotto sekä koordinointi yhdessä asiakkaan yhteyshenkilön sekä Cygaten projektitoimiston kanssa. Toimitusten koordinointi vaatii sinulta yhteistyötä läpi Cygaten organisaation: palvelulisäyksen onnistuminen vaatii yhteistyötä Cygate asiantuntijoiden, oston, logistiikan, projektitoimiston sekä IT Operation Centerin kanssa. Kaikkien näiden toiminteiden koordinointi yhdeksi sujuvaksi kokonaisuudeksi on onnistumisesi kannalta tärkeää. Olet myös aktiivisesti mukana kehittämässä Cygaten toimitusprosesseja.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Cygate Oy on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi mutkatonta, joustavasti.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta IT-alalla. Tietoturvan, tietoverkkojen ja datacentereiden peruskäsitteet ovat sinulle tuttuja, mutta sinulla ei tarvitse olla niistä syväosaamista. Sinulta löytyy sopiva koulutus ja työkokemusta alalta. Eduksi koetaan myös tuntemus ITIL-standardista. Olet hyvä kommunikoimaan ja osaat toimia yhteistyössä erilaisten yksilöiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi, yhtä lailla päättäjien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Sitoudut tavoitteisiin ja aikatauluihin, luot ympärillesi tekemisen meiningin ja vastaat osana tiimiäsi kaikkiin haasteisiin.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä ja Cygate Oy:ssä työskentelystä antaa Santtu Leino (040 509 6394).

Lähetä meille hakemus rekrytointijärjestelmämme (telia.fi/career) kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.3.2018.