Dealer
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Haemme nyt Dealeria OP Yrityspankin Markets-organisaatioon Helsinkiin Execution & Advisory -tiimiin.

Tehtävästä

Vastuualueellesi kuuluu algoritminen osakekaupankäynti sekä kaupankäynti korko- ja valuuttajohdannaisilla. Hinnoittelet ja toteutat myös kytkettyjä korkosuojauksia. Luonnollisena osana työskentelyä osallistut myös prosessien sekä kaupankäyntialgoritmien kehittämiseen. Olet jatkuvasti yhteydessä ulkoisiin ja sisäisiin asiakkaisiin, sekä pidät tiiviisti yhteyttä sisäisiin sidosryhmiin, kuten myyntiin, toimeenpanoon ja tradingiin. Tehtävä on vakituinen.

Tehtävässä menestymisen eväät

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo kokemusta algoritmisesta osakekaupankäynnistä ja olet ketterän toimintamallin mukaisesti valmis kantamaan vastuuta tiimin menestyksestä. Olet aidosti kiinnostunut rahoitusmarkkinoista, ja otat selvää asioista pintaa syvemmältä. Sinulla on rahoitusalan laaja tuntemus sekä kykyä soveltaa oman asiantuntija-alueesi teoreettiset tiedot käytäntöön. Kykenet oppimaan uusia taitoja sekä tietojärjestelmiä nopeasti. Haluat kehittää uusia toimintatapoja, ja kykenet tunnistamaan prosesseihin liittyviä kehittämiskohteita.

Etsimme hakemuksestasi seuraavia osaamisia

  • Muutaman vuoden kokemus algoritmisesta osakekaupankäynnistä ja ymmärrystä osakemarkkinoiden mikrostruktuurista
  • Kokemusta kaupankäynnistä korko- ja valuuttatuotteilla
  • Osoitusta laajan tehtäväkentän hallitsemisesta
  • Ymmärrystä rahoitusmarkkinoista ja kiinnostusta seurata maailman tapahtumia
  • Kokemusta asiakkaiden kanssa toimimisesta ja kykyä sopeuttaa oma viestintä sidosryhmän mukaisesti
  • Kykyä toimia nopeatempoisessa ympäristössä ja viedä aloitetut työtehtävät tehokkaasti loppuun
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Mitä saat meiltä


Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP Markets on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä.

Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa, ja saat mahdollisuuden kehittyä ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa koko Markets liiketoiminta yhdistyy saman katon alla tiiviiksi, kaikki tuotealueet kattavaksi kokonaisuudeksi. Rakennamme tulevaisuuteen rohkeasti uudistuvaa Markets-liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, ja samalla kasvaa yhdeksi finanssialan kirkkaimmista tähdistä. Dealerina pääset työskentelemään ainutlaatuisen monipuolisesti eri tuotealueiden parissa erinomaisen tiimin tukemana. Päivistäsi ei tule puuttumaan vauhtia eikä tekemisen meininkiä. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen.

OP sijoittui vuonna 2019 Universumin Suomen ihanteellisimmat työnantajat -tutkimuksessa alansa vetovoimaisimmaksi yritykseksi kaupallisen alan vastaajien joukossa. Lue lisää täältä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi Hae-painikkeen kautta viimeistään 3.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Marko Niemeltä, puh. 050 3302745 maanantaisin klo 10-12.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. Toivottavasti voit aloittaa uudessa roolissa mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot