(Poistunut julkaisusta)

DEALER
Ålandsbanken

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Vi söker en Dealer till avdelningen Treasury

Vill du vara med i vårt vinnarteam? 
Välkommen till ett framgångsrikt och dynamiskt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vår arbetsplats kännetecknas av dialog och korta beslutsvägar där våra medarbetare med sin specifika kompetens och kunskap bidrar till bankens utveckling.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett högt tempo i ett framgångsrikt team på fyra personer där alla bidrar till vår utveckling. Du får förmånen att arbeta dagligen i nära kundkontakt med både externa och interna kunder. Är du driven, självständig, kan ta snabba beslut och vågar ta ansvar? Vi är en liten avdelning som arbetar självständigt med våra uppgifter men samtidigt tätt tillsammans, därför är det viktigt att du passar in i vårt team och blir en av oss. 

Vi önskar att du har lämplig högskoleexamen i finansiering eller ekonomi. Du har också erfarenhet av front office-arbete och baskunskaper om finansiella instrument. 

Placeringsorten för tjänsten är på Bulevarden i Helsingfors.  

Närmare upplysning kring tjänsten ges av gruppchef Maria Rissanen eller HR-specialist Marie Löfström, tfn 0204 29 011. Du är välkommen att skicka in din ansökan och CV via vår webbplats www.alandsbanken.fi/jobb senast den 24 juni 2018.