(Poistunut julkaisusta)

Dealer-trainee
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme nyt Markets-liiketoimintaamme Helsingissä Dealer-traineella!

 

Dealer-trainee

 

Dealer -traineena tehtäviäsi Excecution and Advisory -tiimissä ovat kytkettyjen korkosuojausten hinnoittelu ja toteutus sekä valuuttakaupankäynti. Huolehdit, että kaupankäynti ja myyntiprosessi toteutetaan viranomaisten vaatimuksia, ryhmän sisäisiä toimintaohjeita ja riskienhallinnallisia ohjeistuksia noudattaen. Tuet tiimiä hinnoittelussa, kauppojen toteuttamisessa, asiakaspalvelussa sekä myynnissä. Osallistut vaativien suojausratkaisujen rakentamiseen asiakkaiden yksilölliset erityistarpeet huomioiden. Trainee-jakson aikana opit toimimaan itsenäisesti korko- ja valuuttamarkkinoihin liittyvien tuotteiden parissa ja tuottamaan laadukasta asiakaspalvelua sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Olet aktiivinen ja oppiva tiimipelaaja, joka osaa huomioida yksityiskohdat. Pyörittelet sujuvasti numeroita ja opit järjestelmien käytön nopeasti. Olet vastuuntuntoinen ja hoidat sujuvasti annetut tehtävät. Työskentelet systemaattisesti, tehokkaasti ja tulostavoitteellisesti. Olet kiinnostunut maailman tapahtumista ja seuraat aktiivisesti taloutta ja pääomamarkkinoita. Sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä myynnillistä pelisilmää. Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet. Katsomme eduksi kokemuksen myyntityöstä ja rahoitusmarkkinoista. Sinulla olisi hyvä olla tehtävän kuvaan soveltuvia korkeakouluopintoja taustalla esimerkiksi kauppatieteisiin, kansantaloustieteisiin tai rahoitukseen liittyen.

 

Muutama sana meistä…

 

Olemme tiivis viiden hengen kaupankäyntitiimi, jossa käydään kauppaa korko- ja valuuttatuotteilla sekä hoidetaan osaketoimeksiantojen algoritminen toteutus. Tiimissämme on vahva tekemisen meininki ja kannustamme jatkuvaan uuden oppimiseen sekä itsensä kehittämiseen. 

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

OP:n Marketsissa kaikki pääomamarkkinoihin liittyvät toiminnot on keskitetty saman katon alle, joten tässä trainee-tehtävässä saat kattavan kuvan koko Marketsin päivittäisestä toiminnasta. Tarjolla on työ, joka varmasti opettaa uutta, ja heti ensimmäisestä päivästä lähtien pääset tekemään tiimille arvokasta työtä.

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

 Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä. 
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

 Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Marko Niemi, puh. 050 330 2745 (ma 26.10 klo. 11-12 ja pe 6.10 klo. 14-15).

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.