(Poistunut julkaisusta)

Datetieteen asiantuntija
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Tietopääoma ja Finanssiäly -osastolla astut mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä entistä tehokkaammaksi, personoidummaksi ja kohdennetummaksi. Tulet sitten työskentelemään tietovarastoinnin, raportoinnin kehittämisen tai koneoppimisen parissa, tavoitteesi on aina toimia asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme parhaaksi – ylläpitäen, kehittäen tai uutta luoden. Liiketoimintakriittiset kehityskohteet, joiden parissa työskentelet, ovat yksi keskeinen osa-alue ennennäkemättömän uudistushaluisen ja asiakaskokemuksen kehittämistä korostavan strategiamme toteutumisessa.

Datatiede ja koneoppimisen -yksikössä vastaamme finanssiälyn tuomisesta osaksi OP Ryhmän asiakaskohtaamisia, tuotteita ja palveluita. Datatieteen asiantuntijana päävastuunasi on finanssiälyn ratkaisujen kehittäminen OP Ryhmän liiketoiminnan tarpeisiin yhdessä alueen muiden datatieteen asiantuntijoiden ja kehityspäälliköiden kanssa. Vastaat asiakasanalytiikan mallien ideoinnista, määrittelystä, kehittämisestä ja testaamisesta, sekä osallistut ratkaisujen vaatimien data- ja kanavaintegraatioiden ja rajapintojen määrittelyyn.

 

Oletko hakemamme osaaja?

Etsimme sinua kokenut datatieteen kehittäjä. Omaat vankan kokemuksen asiakastietojen hyödyntämisestä, asiakasanalytiikasta ja kohdennetusta markkinoinnista tilastollisia malleja ja koneoppimista hyödyntäen. Olet esimerkiksi ollut kehittämässä tuotesuosittelualgoritmeja, ennakointimalleja tai asiakassegmentointeja. Käytät sujuvasti yhtä tai useaa analytiikkatyökalua esim. Python, R, SAS. Suuret tietovarastot (EDW), relaatiotietokannat ja SQL ovat sinulle arkipäivää tai sinulla on runsaasti kokemusta big data -työkaluista, verkkoanalytiikasta tai tekoälyn soveltamisesta käytännössä esim. chatbotit.

Seuraat jatkuvasti datatieteen ja koneoppimisen lähestymistapojen ja teknologioiden kehittymistä, ja kokeilet mielelläsi uusia teknologioita ja rajapintoja oman työsi kehittämiseksi ja tehostamiseksi.

Työskentelet sujuvasti liiketoiminnan kehittäjien kanssa ja ideoit mielelläsi finanssiälyn ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tueksi. Osaat kommunikoida ideasi liiketoiminnalle selkeäsi ja ymmärrettävästi. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta sekä erinomainen suomen ja englannin kielen taito. Koet sopivasi ympäristöön, jossa kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen – vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen – mukainen toimiminen.

 

Tartu mahdollisuuteen

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmistokehitysosaaminen.

Me teemme töitä isojen asioiden ja merkittävien kokonaisuuksien äärellä. Datan ja tekoälyn ympärillä on jo paljon hypetystä yleisesti, ja innostus näkyy meidänkin käytävillä sekä suunnitelmissa. Ei ole epäilystäkään etteikö intomme tartu myös sinuun. Meille on kuitenkin tärkeää realismi kaikessa uudistumisessa. Niinpä meidän kanssa tulet saavuttamaan myös lyhyen tähtäimen voittoja, kun kaiken tekemisen tulokset eivät ole nähtävissä vasta vuosien päässä.

Me paiskimme töitä tosissaan mutta osaamme myös nauraa epäonnistumisille. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä periksiantamattomuutta. Tarkemmin arkeemme ja projekteihimme voit sukeltaa www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Juha Vesanto kertoo sinulle mielellään lisää puh. 040 750 5515. Voit myös laittaa kysymyksesi Juhalle sähköpostitse juha.vesanto(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 19.2.2017 mennessä rekryjärjestelmämme kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Kaikkiin hakijoihin olemme yhteydessä viimeistään viikko haun päätyttyä.

 

Tässä roolissa työskentelet Vallilassa Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.