(Poistunut julkaisusta)

Datawarehouse Arkkitehti
EVRY Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Oletko kokenut datan hallinnan osaaja ja kiinnostunut pilvipalveluiden tuomista mahdollisuuksista? Haluatko olla kehittämässä innovatiivisia tiedolla johtamisen ratkaisuja? Hae meille EVRY:lle DW arkkitehdiksi. Olemme Pohjoismaiden johtava IT-alan palvelutalo ja tuotamme toiminnanohjauksen (ERP) ja liiketoimintatiedon hallinnan (BI) ratkaisuja asiakkaillemme. Olemme modernisoimassa asiakkaidemme teknologioita ja näemme pilvipalvelut datahallinnan nykyratkaisuna ja tulevaisuuden mahdollisuutena.

Kehityksemme jatkuessa ja Business Intelligence -liiketoimintamme kasvaessa haemmekin kokenutta

Datawarehouse Arkkitehtia

Arkkitehtina olet mukana tietovarastointi hankkeiden myynnissä suunnittelemassa ratkaisuja ja asiantuntijana toteuttamassa hankkeita. Yhdessä ammattitaitoisten kollegoidesi kanssa osallistut toimintamme kehittämiseen ja uusien palveluiden suunnitteluun. Asiakkaamme ovat pitkälti valmistavasta teollisuudesta ja IoT:n hyödyntäminen tulee olemaan osa heidän datahallintansa tulevaisuutta. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat

  • Tiedonvarastoinnin hankkeiden toteutukseen osallistuminen 
  • Data-arkkitehtuurin määrittely, toteutus ja kehitys asiakasprojekteissa 
  • Myyntiprojekteihin osallistuminen 
  • Tiimin toiminnan kehittäminen, visiointi ja tiedon jakaminen 
  • Yhteistyö konsernin muiden maayksiköiden kanssa 

Toimipisteesi voi olla joko Tampere, Vantaa tai Jyväskylä. 

Toivomme sinulta

Olemme asiakkaillemme tärkeä kumppani heidän toimintansa kehittämisessä ja sinä tulet olemaan yksi avainpelureistamme. Mitä kokenut DW arkkitehti tarkoittaa meille? Sinulta tulisi löytyä 

  • 5+ kokemusta toteutuksista ja konsultoinnista 
  • Vankkaa kokemusta Microsoft SQL työkaluista ja ETL-prosessin toteutuksista 
  • Näkemystä Azure ratkaisuista nykyaikaisten teratavuluokan ratkaisuiden suunnittelemiseksi 
  • Kyky esittää ja kommunikoida asiat ymmärrettävästi ja perustellen 
  • Halu olla mukana toteuttamassa hankkeita kädet savessa  

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn analytiikan ja Business Intelligencen etulinjassa. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan digitalisaation seuraavia askelia osaavien kollegoiden kanssa. Työyhteisömme on rento, innovatiivinen ja avulias. EVRYllä on mutkaton ilmapiiri ja työntekijöiden viihtyvyys on meille sydämen asia. Panostamme erityisesti työ- ja vapaa-ajan tasapainottamiseen sekä henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen. 

Lisätietoja ja hakeminen 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 31.5.2018 mennessä. 

Heräsikö kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Olli Alestalo, olli.alestalo@evry.com tai puhelimitse 040 823 5735.