Datastrategi
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Helsingin kaupungin tavoitteena on olla maailman toimivin ja parhaiten digitalisaatiota hyödyntävä kaupunki. Datan ja analytiikan hyödyntämisellä on keskeinen rooli tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Kaupunginkanslian strategiaosastolle on juuri perustettu data ja analytiikka -tiimi ja haemme nyt tähän tiimiin datastrategia johtamaan ja koordinoimaan dataa ja analytiikkaa hyödyntäviä kärkihankkeita kaupunkiorganisaatiossa.

Tarjoamme aitiopaikkaa, jossa pääset kehittämään dataa ja analytiikkaa hyödyntäviä ratkaisuja kaupunkilaisten hyväksi - eettisesti vastuullisella tavalla ja asukkaiden ehdoilla.

Etsimme henkilöä, joka kykenee niin ymmärtämään liiketoiminnan ongelmat ja tarpeet kuin peilaamaan niitä vasten koneoppimisen ja muun edistyneen analytiikan tarjoamia mahdollisuuksia ja rajoituksia. Olet kiinnostunut yhteiskunnallisesta näkökulmasta, kuten tietosuojakysymyksistä, ja lisäksi sinulla on "kädet savessa" asenne, jonka avulla kykenet viemään hankkeet maaliin.

Ensimmäiset kolme vuotta toimit pääosin työvoima ja maahanmuutto -yksikössä kansalliseen työllisyyskokeiluun liittyvässä digitalisointihankeessa, joka toteutetaan yhdessä kansainvälisten kumppanien kuten Bloomberg Philanthropies -säätiön kanssa. Lisäksi työskentelet yhdessä kaupungin tietosuojatiimin kanssa ja kehität ratkaisuja ja linjauksia liittyen dataa hyödyntävien hankkeiden tietosuojakysymyksiin. Laajemmassa roolissasi edistät aktiivisesti edistyneen analytiikan soveltamista toimialoilla ja liikelaitoksissa.

Tehtävän kelpoisuusehto:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Suomen ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360379
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt, IT/tietoliikenne, Suunnittelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Kimmo Karhu tiedolla johtamisen päällikkö kimmo.karhu@hel.fi puh. 040 757 6871 (Hakuaikana 8:30-9:00 tai 16:00-17:00)