Dataprojektipäällikkö

Realia Group Oy
Tietoa tehtävästä

Tiedon hallinta ja sen tarjoaminen tarkoituksenmukaisesti asiakkaiden käyttöön ja oman johtamisemme tueksi on toimintamme keskiössä. Datatiimi luo lisäarvoa tuomalla tiedon laadukkaasti käytettäväksi ja ratkaisemalla sen käyttöön liittyvät haasteet.

Etsimme nyt tietohallinnon datatiimiin kolmatta jäsentä, osaavaa

DATAPROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen toteuttamaan, ottamaan käyttöön ja hallitsemaan ratkaisuita MS Azure data-alustalle.

Datatiimi toimii tällä hetkellä pääosin virtuaalisesti, mutta Valimotiellä Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien varrella meillä on mukavat tilat Digitiimin vieressä. Voit tehdä töitä mistä päin vain Suomea, mutta työn sujuvuuden kannalta on mukavaa joskus nähdä konttorilla. Tehtävässä raportoit konsernin Datatiimin vetäjä Anninalle.

Rakennamme yhteistyössä ulkoistuskumppanien kanssa rajapintoja ja dataputkia ja turvaamme niiden toimivuuden. Azure toteutus on ulkoistettu, tehtävämme on tuntea tieto, määritellä toteutukset, tulkata liiketoiminnan tarpeet ja lopulta tukea liiketoiminnan käyttäjiä tiedon hyödyntämisessä PowerBI:n avulla. Pääset mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin, joissa tiedon hallinta sen lähteiltä loppukäyttäjille toteutetaan laadukkaasti, tehokkaasti ja ketterästi. Nämä ovat onnistumisemme mittareita, asiakas- ja sidosryhmä tyytyväisyyden lisäksi. Roolissasi pääset käyttämään kaikkea osaamistasi ja oppimaan nopeasti ja lähes rajattomasti uutta!

Teemme töitä laajan lähdejärjestelmäjoukon ja MS Azuren -komponenttien lisäksi Gitillä, Confluencella ja Jiralla.

Tällaisia ominaisuuksia arvostamme:


 • Kykyä tulkita ja ymmärtää tiedon käyttäjän ja asiakkaan tiedon tarpeet

 • Liiketoiminta- ja prosessiosaamista joiltain hallussamme olevan tiedon osa-alueilta kuten kiinteistöjohtaminen, isännöinti, asiakaspalvelu, kirjanpito, sisäinen laskenta

 • Kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa heidän omalla kielellään

 • Ketterän kehitystavan hallintaa

 • Näyttöjä joustavasta tiimipelaamisesta ja toimeen tarttumisesta

 • Vankkaa käytännön osaamista jo joiltain seuraavista osa-alueista:

  • perustietojen hallinnasta

  • tietovarastoinnista, ETL/ ELT

  • tietokannoista

  • tiedon mallinnuksesta, DataVaultista

  • BI, data-analytiikasta ja raportoinnista

 • Kokemusta pilvialustoista (AWS tai Azure)

 • SQL- ja PowerBI-osaamista, jotka ovat iso plussa.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Työsi tueksi saat myös mukavat ja asiantuntevat työkaverit sekä ison konsernin kehittymismahdollisuudet. Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Meillä on tietenkin liukuva työaika ja etätyömahdollisuus koronan jälkeenkin, jotta työn ja yksityiselämän yhdistäminen olisi mahdollisimman jouhevaa. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla taukojumppia, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta.

Näin pääset työkaveriksemme!

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi! Lähetä hakemuksesi 18.4.2021 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Kysyttävää? Head of Data Annina Malin kertoo mielellään lisää, tavoitat hänet lähettämällä sähköpostia annina.malin@realia.fi tai soittamalla p. 050 384 0869 ke 31.3. klo 8.30-12.00, to 1.4. klo 14-15, ke 7.4. klo 16-17 tai ke 14.4. klo 16-17.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Annina Malin

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta