(Poistunut julkaisusta)

Datankäsittelyn kesätyötehtävä, kokoaikainen, Sato Oyj, Helsinki
Sato Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Oletko innostunut työskentelemään monipuolisissa tehtävissä erilaisten IT-järjestelmien parissa? Löytyykö sinulta halukkuutta kehittää itseäsi ja omia kykyjäsi kannustavassa työympäristössä Satolla IT-migraatioiden parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme datankäsittelyn kesätyöntekijä!

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Sato Oyj:lle Helsinkiin tarkkaa ja tehokasta IT-osaajaa datansiirtoprojektiin elokuun loppuun saakka voimassa olevaan määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Datankäsittelijän kesätyötehtävässä tulet toimimaan datamigraatiohankkeessa siirtäen dataa eri tietojärjestelmien välillä. Tehtäviisi sisältyy datan muokkaaminen, laaduntarkistaminen sekä ongelmatilanteiden selvittäminen ja ratkaiseminen. Tehtävässä pääset hyödyntämään tietojärjestelmäosaamistasi muun muassa Excelin parissa.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme yhä parempaa palvelua ja olla heidän tavoitettavissaan. Asiakaspalvelussamme työskentelee 30 palveluasiantuntijaa, ja tärkein tehtävämme on löytää asiakkaille oikeat ratkaisut monenlaisiin kotiin ja vuokra-asumiseen liittyviin kysymyksiin. Ratkomme asiakkaidemme pulmia suurella sydämellä ja työtämme ohjaavat SATOn arvot ’Rima korkealla’, ’Ihminen ihmiselle’ ja ’Osaamisen ilo ja rentous’.

http://www.sato.fi 

 

Pääasialliset tehtävät

 • Datamigraation edistäminen
 • Datan muokkaaminen ja laaduntarkistaminen
 • Ongelmatilanteiden ratkaiseminen ja selvittäminen

Odotamme sinulta

 • Koulutustaustaa IT-alalta
 • Hyviä MS Office -taitoja, erityisesti Excelistä, MS D365 osaaminen katsotaan eduksi
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • Proaktiivista työotetta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Nuorekkaan ja hyvällä asenteella varustetun työyhteisön
 • Perusteellisen perehdytyksen
 • Yrityskulttuurin, jossa tuetaan yksilöiden kehitystä
 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi IT-alan tehtävien parissa

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.5.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.