(Poistunut julkaisusta)

Datan ja raportoinnin tekninen asiantuntija
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme Veikkauksen Tieto, ICT ja asiamiesmyynti toimintoon Peli- ja palvelujärjestelmät -yksikköön Data-alustat -tiimiin

Datan ja raportoinnin teknistä asiantuntijaa

vakituiseen työsuhteeseen.

Veikkauksella on laaja ja keskitetty Big Data tietovarastoympäristö ja raportointia tehdään pääasiassa sen päältä. Tällä hetkellä käytämme Veikkaus-tasoisessa raportoinnissa Cognos-raportteja ja kuutiota. Modernisoimme raportointia sekä edistämme tiedolla johtamisen kulttuuria tulevien vuosien aikana merkittävästi ja voi olla, että otamme käyttöön jonkin uuden pääasiallisen raportointivälineen. Jos siis olet kovaksi keitetty Cognos-asiantuntija ja sinulla on mielenkiintoa ottaa haltuun myös uusi tekninen alusta, niin saatat olla hakemamme asiantuntija. Lisäksi toivomme, että koet mielenkiintoa datan tuntemiseen ja eroavaisuuksien kaivamiseen tietovarastosta. 

Cognoksen osalta vastuualueenasi yhdessä työparin kanssa ovat IBM Cognos 10.2.2 ympäristön kehitys- ja ylläpitotehtävät. Lisäksi hallitset mm. Workspace Advancedin, Report Studion, Transformerin ja Framework Managerin; osaaminen dynaamisten kuutioiden kehittämisestä Cube Designerillä on eduksi. Harkitsemme version päivittämistä Cognos Analyticsiin, joten osaaminen tämän osalta katsotaan myös eduksi. Tunnet yleisimpiä tietokantoja (SQL Server, Oracle) ja osaat hyvin SQL-kieltä. Kokemus Vertica-tietokannasta katsotaan eduksi. 

Edellytämme sinulta vähintään 5 vuoden kokemusta Cognos raporttien ja kuutioden toteutuksesta. Etua on myös muiden raportointivälineiden osaamisesta esim. Power BI, Tableau tai Qlik Sense.

Roolisi on suunnitella yhdessä liiketoiminnan kanssa kestäviä ja käytettäviä raportointikokonaisuuksia (jatkossa dashboardeja ja sovelluksia) ja toteuttaa ne joko itse tai ohjata konsulttia toteuttamaan ne. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan BI-asiantuntijoiden kanssa. Hyvät tiimi-, yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot auttavat Sinua tehtävässä.

Olet luonteeltasi utelias ja ratkaisukeskeinen. Työskentelytapasi on systemaattinen ja kehittämisorientoitunut. Tapanasi on dokumentoida ja kuvata asiat selkeästi. Ketterät työtavat ovat Sinulle tuttuja. Olet valmis oppimaan koko ajan uutta ja soveltamaan oppimaasi työssäsi.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan modernien ja kehittyvien teknologioiden parissa suomalaisessa rahapelitoiminnassa. Lisäksi tuemme Sinua osaamisesi kehittämisessä kaikin soveltuvin keinoin. Veikkauslaisena Sinulla on hyvät työsuhde-edut ja viihtyisä työympäristö.

Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa, joka sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Hirvonen, puh. 0407387283, pe 10.5. klo 14-16 ja ma 13.5. klo 8-10.

Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 19.5.2019 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.