(Poistunut julkaisusta)

Datajournalismin tuottaja, feature
Helsingin Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Työskentelet osana datadeskiä, jossa tehtäväsi on auttaa HS:n feature- ja lifestyleosastoja tuottamaan maailmanluokan visuaalista journalismia ja interaktiivista tarinankerrontaa. Teet työtä Kuukausiliitteen, sunnuntain ja muiden featuretoimitustemme kanssa. Tavoitteenasi on luoda otteessaan pitävä lukukokemus verkkoon visuaalisuuden, datan, äänen ja uudenlaisen tarinankerronnan keinoin. Osallistut myös itse aktiivisesti päivittäin tiedonhankintaan ja visualisointien toteuttamiseen.

Odotamme:

  • Useamman vuoden kokemusta päivittäisestä journalistisesta työstä
  • Kokemusta datajournalismin tekemisestä
  • Datajournalismin keskeisten työkalujen tuntemusta
  • Erittäin sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista

Helsingin Sanomat kasvattaa vahvasti datajournalistista tiimiään. Digitaaliset kanavamme kasvavat nopeasti, ja pääset tekemään uraauurtavaa sekä palkittua uutisjournalismia ja uutisten visualisointia, joka näyttää suuntaa koko media-alalle Pohjoismaissa. Tarjoamme hyvät työtilat Helsingin keskustassa Sanomatalossa ja ison, monipuolisen, samaan työhön keskittyvän työyhteisön.

Muut datadeskin avoimet paikat löydät täältä. 

Lisätietoja

Lisätietoja antavat lomakaudella toimituspäällikkö Esa Mäkinen (12.7. asti) numerossa 040 3540371, esa.makinen@hs.fi ja datadeskin esimies Juhani Saarinen (5.8. alkaen) numerossa 050 5869053, juhani.saarinen@hs.fi.