(Poistunut julkaisusta)

Datainsinööri
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Mihin tässä maailmassa voi luottaa, ellei LähiTapiolan dataan? Elämänturvayhtiönä uudistuva LähiTapiola tarvitsee sinua tietojohtamisen huippuosaaja, vauhdittamaan matkaamme asiakkaidemme elämänturvan aloitteelliseksi, yksilölliseksi ja ennakoivaksi edistäjäksi. Panostamme merkittävästi datan ja tiedon hallintaan, sen jalostamiseen asiakasymmärrykseksi ja toimenpidesuosituksiksi, sekä hyödyntämiseen asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon parantamisessa.

Haemme nyt oma-aloitteista datainsinööriä

Ymmärrät liiketoiminnan datatarpeita, hallitset datamallinnuksen perusperiaatteet ja pystyt suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään liiketoimintaa palvelevia dataratkaisuja. Olet kiinnostunut uusista tietolähteistä ulkoisen tiedon osalta ja pystyt integroimaan kiinnostavat lähteet osaksi dataekosysteemiämme. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä datatieteilijöiden, analyytikkojen, tietovarastokehittäjien sekä arkkitehtien kanssa osallistuen muun muassa LähiTapiolan ennustemallien kehittämiseen sekä data-alustan rakentamiseen.

Odotamme sinulta

  • Olet kokenut dataputkien rakentaja eli koodisi osaa toipua hallitusti erilaisista yllätyksistä ja virheistä datassa tai ympäristössä. Koodaat sujuvasti R:llä ja kokemusta löytyy myös Pythonista tai esimerkiksi Azuren Data Factorystä ja ETL-työkaluista.
  • Osaat hyödyntää erilaisia rajapintoja (esim. REST API:t) sekä eri formaateissa olevia tiedostoja, jonka lisäksi osaat SQL:ää eli hyödyntää erilaisia tietokantoja datan lukemiseen sekä tallettamiseen.
  • Omaat kokemusta erilaisista DevOps-metodeista ja –työkaluista eli pilvialustat, konttiteknologiat, versiohallinnat, CI/CD-pipelinet, infrastructure-as-code konsepti, jne. ovat ainakin jollain tasolla tuttuja asioita.
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja sinulta syntyy myös molemmilla kielillä kirjallista tuotosta.
  • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on erinomaiset tiimityötaidot.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle loistavien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi eturivin paikan yhtiöryhmämme uudistumisen matkalle. Luonnollisesti saat ympärillesi myös loistavan ja innokkaan tietojohtamisen toiminnon sekä takuulla mielenkiintoisia haasteita!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa apulaisjohtaja Juha-Pekka Hanhela, puh. 0405268131 (Ti 12.11. klo 14.00–15.00 ja ti 19.11. klo 14.00 – 15.00) / juha-pekka.hanhela@lahitapiola.fi

Haethan tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 24.11.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.