(Poistunut julkaisusta)

Datacenter Network Specialist
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Atean palveluliiketoiminta on huikeassa kasvussa ja etsimme joukkoomme uusia tekijöitä, jotka haluavat varmistaa omat paikkansa timanttisessa joukkueessa monipuolisten haasteiden äärellä. Nyt haemme kahta tietoliikenneasiantuntijaa Atea - palveluiden verkkoylläpitotehtäviin.

Atealla pääset osaksi osaavaa ja tiivistä yhteisöä, jossa kumppanit tarjoavat käyttöömme aina viimeisimmät teknologiat jatkuvasti kehittyvältä alalta. Kehityt itse mukanamme aina kohti uutta ja jännittävää tulevaisuutta.

Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat moniasiakasympäristön ylläpito- ja kehitystehtävistä. Toimit myös mukana asiakastransitiossa ja transformaatioissa. Meillä et istu piilossa luolassa, vaan pääset toimimaan asiakaskontaktissa ja palvelutuotantomme kasvona.

Käytössäsi työvälineenä sinulla on nykyaikaiset Office 365 - ohjelmistot ja ServiceNow -toiminnanohjausjärjestelmä. Atea tarjoaa myös sinulle maineikkaan FreeChoice-mallin mukaisen vapaamman työvälinevalikoiman, mikäli yrityksen tarjoamat laadukkaat peruslaitteet eivät ole oman makusi mukaisia.

Lue lisää!

Tehtävistäsi suoriutuaksesi sinulla tulisi olla kokemusta seuraavista asioista:

  • Hyvä yleistuntemus tietoliikenteestä (LAN, WLAN ja reititys)
  • Palomuuri- ja VPN -ratkaisut
  • Sinulla on osaamistasi tukevia sertifiointeja kuten esimerkiksi CCNA, CCNP tai muita vastaavia.
  • Ymmärrät nykyaikaisia palvelinympäristöjä verkon näkökulmasta
  • Hallitset dokumentoinnin
  • Seuraavat osaaminen lasketaan eduksesi:
  • Pilvipalvelut kuten Azure- ja AWS ratkaisut
  • Palvelinvirtualisointi
  • Fortinet Fortigate osaaminen
  • Cisco ACI osaaminen

Tervetuloa joukkoomme!

Pienessä ja tehokkaasssa Datacenter Network - tiimissämme et jää yksin! Olemme aina valmiita auttamaan toisiamme ja koko Ateaa rakentamaan Suomea tietotekniikalla. Työskentelemme Vantaan Martinlaaksossa tiiviissä ja sparraavassa yhteistyössä muun palveluorganisaatiomme, erityisesti konsultointipalveluidemme verkko-osaajien kanssa. 

Toivomme työkaveriksemme innostunutta, energistä ja kehittämishenkistä tiimipelaajaa, jolla on riittävästi huumoria ja pilkettä silmäkulmassa. 

Palkkamallinasi on kiinteä kuukausipalkka sekä mahdolliset varallaolo-, hälytys- ja vuorolisät. Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 040 838 4391 tai pistä mailia osoitteeseen juha.lampinen(at)atea.fi!”

 Juha Lampinen, Team Leader

Kiinnostuitko? Kerrothan itsestäsi lisää mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.