Database Expert

CGI
Tietoa tehtävästä

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Etsimme nyt terveydenhuollon OMNI360 –järjestelmän kehitystiimiin tietokanta-asiantuntijaa.

OMNI360 on merkittävässä roolissa Suomen terveydenhuollon ja sosiaalitoimen kentässä ja sen osia on hyvin laajassa käytössä eri palveluntarjoajilla. OMNI360 on uuden sukupolven palvelualusta ja tuoteperhe sote-palvelujen tuottamiseen – asiakaslähtöisesti ja työntekijäystävällisesti. OMNI360 mahdollistaa ihmisten välisen kohtaamisen ja yhteistyön siten, että suomalaiset saavat tarvettaan vastaavat palvelut oikea-aikaisesti ja järkevästi tuotettuna. Tässä työssä onkin tarjolla mielenkiintoisia haasteita ja meillä pääset tekemään työtä, jolla todellakin on tarkoitus.

Tietokanta-asiantuntija on OMNI360-kehityksessä kriittinen linkki kehitystiimien ja toimitettavan, tuotteistetun asiakastoimituksen välillä. Kehitystiimit tekevät muutoksia, ja toimittavat tarvittavista muutoksista tiedon tietokanta-asiantuntijatiimille. He puolestaan analysoivat pyydetyn muutoksen ja huolehtivat, että tietokannan asiakastoimituksissa tarvittavat tietokantaskriptit päivitetään prosessin mukaisesti oikea-aikaisesti ja korkealla laatutasolla.

Lisäksi tietokanta-asiantuntija osallistuu käyttöönottojen suunitteluun ja läpivientiin, varsinkin jos tarvitaan vaativia datakonversioita. Myös tietokantojen suorituskyvyn analysointi ja optimointi kuuluu työnkuvaan.

Tehtävän ensisijainen sijaintipaikka on Oulu, mutta muutkin lokaatiot ovat mahdollisia.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:
• SQL ja relaatiotietomallin syvällinen tuntemus
• PL/SQL -osaaminen
• Osaamista tietokantojen suorituskyvyn optimoinnista ja DBA -osaaminen
• järjestelmällinen ja analyyttinen työskentelytapa
• aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
• halua oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja
• hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
• tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Director Consulting Delivery Petri Koivunen, +358405579433

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 25.4.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Lisätietoja tehtävästä antaa Director Consulting Delivery Petri Koivunen, +358405579433

Tutustu työpaikkaan