(Poistunut julkaisusta)

Database Administrator
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2021
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1200 asiantuntijaa ja tutkijaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella on haussa

DATABASE ADMINISTRATOR (DBA)

tietovarantojen määrittely, suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitotehtäviin.

Onko sinussa sisäänrakennettu query planner ja optimoit kyselyn kuin kyselyn käden käänteessä? Kun levytila käy vähiin, käännätkö ympäri vielä viimeisenkin levynkulman saadaksesi sinne uuden tablespacen? Pystytkö palauttamaan tietokannan pelkkien backup -tiedostojen lisäksi tarvittaessa myös redo- tai transaktio- lokeista? Hallinnoitko tehokkaasti palvelinresursseja tilanteissa, jossa samalla tietokantapalvelimella voi toimia yhtäaikaisesti kymmeniä tai satoja rinnakkaisia tietotuotantolinjoja. Löytyykö sinusta sen verran sysadminia, että hallitset myös linux -komentorivityökalujen käytön?

Mikäli vastauksesi yllä oleviin kysymyksiin on kyllä, voit hyvin olla etsimämme henkilö.

Erikoissuunnittelijana (DBA) vastaat sosiaali- ja terveydenhuollon tilasto-, rekisteri- ja tutkimustietovarantojen kehityksestä ja ylläpidosta. Suunnittelet ja toteutat tiedonhallinnan sekä raportoinnin ratkaisuja, joissa voidaan käsitellä ja raportoida kymmeniä miljoonia vuosittaisia ilmoituksia. Pyrit automatisoimaan tiedon käsittelyn ja laadun valvonnan mekanismeja vastuullasi olevien tietovarantojen osalta.

Suunnitellessa teet yhteistyötä tutkimusryhmien asiantuntijoiden sekä muiden teknisten asiantuntijoiden kanssa. Toteutustyössä suoritat tehtäviä tarvittaessa itsenäisesti. Teet työsi huolella ja dokumentoidusti. Arvostamme erityisesti, kun pyrit kehittämään omaa työtäsi ja automatisoimaan toistuvia ja yleisiä tarpeita.

Noudatamme toiminnassamme ketteriä menetelmiä ja pyrimme aktiivisesti parantamaan omaa toimintaamme. Toimintamme pohjautuu ICT Standard Forumin tietohallintomalliin.

Palkka tehtävästä on n. 3800-4100€/kk.

Työsuhteen on määrä alkaa sopimuksen mukaan 6 kk:n vuokratyösuhteena, minkä jälkeen henkilö voidaan ottaa THL:n palvelukseen omana työntekijänä.


Edellytämme sinulta

Oracle ja/tai PostgreSQL DBA-taitoja
Vahvaa tietokantaosaamista (SQL-kieli, tiedon mallinnus)
Kykyä ohjelmoida proseduraalisilla tietokantojen ohjelmointikielillä (esim. PL/SQL tai PL/pgSQL)
Tietoturva- sekä tietosuoja-asetuksen periaatteiden hallintaa
Kokemusta suurten tietoaineistojen käsittelystä
Itsenäistä työotetta
Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tietojenkäsittelytieteestä, tilastotieteestä tai vastaavalta alalta


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset tekemään ainutlaatuisten terveyden ja hyvinvoinnin tietojärjestelmien projektimuotoista kehittämistä
Valtion palvelussuhteen yleisten etujen lisäksi liikunta- ja kulttuuritukiedun
Joustavan työajan ja laajan työterveyshuollon
Mukavat, erittäin asiantuntevat työkaverit, jotka tukevat uuden oppimisessa
Modernit toimitilat, joista löydät sinulle ja kulloisellekin tehtävällesi sopivan työpisteen


Arvostamme

Terveydenhuollon aineistojen ja järjestelmien tuntemusta
Linux-palvelinten hallintaa
ETL-prosessien tuntemusta
Kokemusta tiedon analysoinnista ja raportoinnista
Asiakaspalvelutaitoja
Ohjelmointikokemusta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Keskustori 1 A 2, 2.krs., 33100 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi