Data Visualization Consultant (BI)

Atea Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Etsimme datan hyödyntämisen ymmärtäjiä, datan visualisoinnin ja business intelligence osaajia, joilla pysyy asiakastarpeiden ymmärtäminen ja kokonaisratkaisun suunnittelu ja toteutus hienosti käsissä.

Kipinöikö sinua asiakastarpeiden muuttaminen toimiviksi kokonaisratkaisuiksi, halua toimia asiakasrajapinnassa sekä työskennellä ympäristössä missä tiimi on lähtökohtana ja toiminta on suoraviivaista? Jos näin on, kuulisimme mielellämme sinusta lisää.

Asiantuntijana olet mukana kaikissa kehityshankkeen vaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset sekä osaat tulkita ne toimiviksi ratkaisuiksi.

Toivoisimme sinulta:


  • kykyä tulkita asiakastarpeita ja kiinnostusta datan monipuoliseen hyödyntämiseen liiketoiminnassa

  • kykyä tarvelähtöiseen ratkaisu- ja arkkitehtuurisuunnitteluun

  • kokemusta BI ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta

  • teknistä osaamista data- ja analytiikkaratkaisuista (esim. tietovarastot, Power BI, pilvialustat (Azure, GCP, IBM))

  • innokasta otetta ja tiimityöskentelyn taitoja

  • halua kehittyä ja laajentaa osaamistasi

Työpaikan sijainti voi olla missä vain Atean 12 toimipisteessä.

Paikkoja täytämme aina sopivan tekijän löytyessä, joten olethan yhteydessä. Hakuaika päättyy 19.04.2021.

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 19.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta