Data Specialist/Business-raportointiosaaja, Posti Group Oyj, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Posti Group Oyj:lle Data Specialistia/Business-raportointiosaajaa raportoinnin pariin. Pääset osaksi Finance Development -tiimiä, jonka pääasiallisena vastuualueena on talousdatan käsittely. Lisäksi pääset työskentelemään isossa organisaatiossa, jossa on erittäin hyvät kehittymismahdollisuudet. Pitkää ja mustavalkoista CV:tä tärkeämpänä pidämme asennetta tehtävää kohtaan!
KUVAUS
Tässä roolissa pääset mukaan talousraportoinnin kehittämiseen. Osallistut analytiikkaan, suunnitteluun sekä raportointiin liittyviin kehitys- ja implementointiprosesseihin. Data Specialistina/Business-raportointiosaajana yhdistät sekä integroit Postin sisäistä dataa, liikutat ja siirrät dataa järjestelmästä toiseen. Teet jatkuvaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja kartoitat heidän tarpeensa sekä toteutat vaatimukset yhteistyössä Postin ICT:n kanssa. Omaat vähintään ymmärryksen seuraavista teknologioista: SQL, SSIS ETL ja Power BI.

Tarjoamme


* Erittäin hyvät etenemismahdollisuudet
* Mahdollisuuden itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Osallistuminen erilaisiin kehitys- ja implementointiprojekteihin
* Osallistuminen kuukausittaisten raporttien ja ennusteiden toteutukseen
* Lähteiden vertaaminen dataan ja sen muokkaaminen
* Yhteistyö Postin sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. teknillinen tai kaupallinen)
* Kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä n. vuoden verran
* Kokemusta SQL tietokannoista, ETL ajoketjujen tekemisestä ja raportoinnin toteuttamisesta jollain BI välineellä (esim. Power BI, QlikView)
* Kokemusta SAP:n, ja Office -työkalujen käytöstä
* Analyyttinen, ongelmanratkaisukykyinen ja kehittämisorientoitunut työote
* Talousymmärrystä
* Sujuva suomen kielen osaaminen sekä hyvät vuorovaikutustaidot englanniksi


Etsimämme henkilö on


* Motivoitunut
* Liiketoimintalähtöinen
* Ratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Postintaival 7, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Postin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Posti Group Oyj{target="_blank"} on yksi Suomen suurimmista yritystyönantajista. Haluamme olla toimialamme paras työnantaja, joka noudattaa yhteisiä arvoja kaikessa toiminnassaan. Työyhteisönä Posti on tasavertainen, kansainvälinen, monimuotoinen ja erilaisia ihmisiä arvostava. Merkittävin yhteiskunnallinen tehtävämme on pitää suomalaisten kuluttajien ja yritysten arki sujuvana.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot