Data Scientistiksi tuotetietotiimiimme
Okmetic

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Kiinnostaako sinua kehittää datan analysointia ja datan tuottamisen työkaluja ja etsit sopivaa kasvun paikkaa? Meillä on tarjota sinulle otollinen ympäristö parantaa liiketoimintaprosessejamme datanhallintaa ja analysointia kehittämällä.


Data Scientistina vastaat datan keräämisestä ja käsittelystä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti, tilastollisesta tuotelaadunhallinnasta sekä datan tuottamiseen ja jalostamiseen tarkoitettujen työkalujemme kehittämisestä yhdessä tuotetietotiimin ja prosessi-insinöörien kanssa. Työssäsi käsittelet ja hallitset suuriakin piikiekkojemme valmistukseen liittyviä tietomääriä. Hyödynnät datahakuja, scriptausta ja tilastollisia menetelmiä ja avustat prosessi-insinöörejämme data-analytiikassa ja tilastollisissa prosessinäkymissä. Käsittelet datan muotoon, jota sekä yrityksen johto että asiakkaat voivat hyödyntää prosesseissaan ja päätöksenteossa.

Okmetic on maailman seitsemänneksi suurin piikiekkojen valmistaja ja korkean suorituskyvyn piikiekkojen valmistuksen edelläkävijä. Tehtävä tarjoaa sinulle hyvät näkymät ja ymmärryksen teollisten prosessien tilastollisesta, laadullisesta ja taloudellista hallinnasta sekä ennustettavuudesta. Pääset mukaan kansainvälisen, korkean teknologian yrityksen toimintaan ja sen datalla ohjattuun tuotevalmistukseen.

 

DATA SCIENTIST:

 • Tuotekohtaisen tilastollisen laadunhallinnan kehittäminen.  
 • Tietovaraston meta-datan hallinnointi.
 • Asiakasraportoinnin tuottaminen ja datajalostuksen kehittäminen.
 • Datan louhinnan vakiointi.
 • Tuotedatan hallinnan automatisointi 
 • Prosessi- ja laitedatan saatavuuden edistäminen.


Mitä odotamme sinulta?

Hyvällä datan hallinnalla varmistamme hyvän laadun, toimitusvarmuuden ja tyytyväiset asiakkaat. Etsimme joukkoomme henkilöä, jota kiehtovat datalla ohjatut prosessit, puolijohdealan valmistus, tilastolliset menetelmät, tietokannat ja sekä skriptaus. Ohjelmistojen ja datan lisäksi ymmärrät myös liiketoiminnan tarpeita. Työnteko onnistuu meillä joustavasti myös etätyökaluilla. 

Toivomme että sinulla on ymmärrystä tietokannoista ja tilastollisista menetelmistä, ja hallitset jotain ohjelmointi- tai skriptauskieltä, esimerkiksi Pythonia. Sinulla on kyky oppia ja sisäistää puolijohdevalmistuksen prosesseja ja liiketoiminnan periaatteita. Sinulla on jo akateeminen loppututkinto esimerkiksi fysiikan, materiaalitekniikan, elektroniikan tai sovelletun matematiikan alalta, joka auttaa sinua prosessien ja datan välisten yhteyksien ymmärtämisessä. Arvostamme myös mahdollista työkokemusta prosessiteollisuudesta tai tutkimuksesta. Kokemus IBM:n tai Oraclen työkaluista katsotaan eduksi. Hae meille alla olevasta linkistä viimeistään 02.10.2021. 

 

Okmetic on osa globaalia puolijohdeteollisuutta

 Okmetic on globaalisti toimiva korkean teknologian yritys, jolla on hyvät kasvunäkymät. Olemme mailman markkinajohtaja korkean suorituskyvyn erikoispiikiekoissa, jotka toimivat alustana mm. antureille, erillispuolijohteille ja analogiapiireille. Elektroniikan määrän lisääntyminen eri toimialoilla, kuten autoissa, teollisuudessa ja lääketieteessä lisää samalla myös piikiekkojemme kysyntää. Olemme osa korkean teknologian tuotteiden jalostusketjua ja kehittämme modernia korkean teknologian valmistusta Suomeen.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1495552
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa