Data Scientist
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Haemme nyt pääkonttorillemme Helsingin Pohjois-Haagaan vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista Data Scientistia.

Tehtävänkuvaus

Tehtävääsi kuuluu Suomen suurimman kuluttajaverkkokaupan ja sitä tukevien digimarkkinoinnin ja asiakkuusviestinnän analysointi ja jatkuva asiakaskokemuksen kehittäminen verkko- ja asiakkuusdatan kautta. Työskentelet osana asiantuntevaa tiimiä, joka koostuu muista datatieteilijöistä. Olet päivittäisessä yhteistyössä digimarkkinoinnin, sisällöntuotannon, käyttöliittymäsuunnittelun ja ohjelmistokehittämisen ammattilaisten kanssa.

Työssäsi tuet aktiivisesti verkkokaupan toimintaa, digimarkkinointia ja asiakkuusviestintää jatkuvalla A/B-testauksella, reaaliaikaisen personoinnin kehittämisellä ja ennustemallien rakentamisella. Tuot aktiivisesti omia näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi datan kautta esille. Sukkasi pyörivät jaloissa koneoppimisesta ja uusimpien teknologioiden kokeilusta ja SQL on toinen äidinkielesi. Kehitämme malleja ja järjestelmiämme jatkuvasti, joten hakemamme henkilö on muutosvalmis ja ymmärtää jatkuvan kehityksen tarpeen.

Operatiivisen analytiikan tiimissä seurataan ja hyödynnetään koneoppimisen viimeaikaisimpia menetelmiä. Tiimillä on käytössään jatkuvasti kehittyvä moderni GCP:ssä toimiva Data Science -ympäristö, jossa koneoppimismallien sekä muiden analytiikkatoteutusten kehitys ja tuotantoon vienti on ketterää ja nopeaa. Palveluissamme vierailee viikoittain lähes 1,5 miljoonaa uniikkia kävijää, joten ympäristö mahdollistaa erinomaiset olosuhteet A/B-testaukselle ja personoinnille.

Tarjoamme sinulle

  •     Haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä Data Sciencen alalta modernissa kehitysympäristössä
  •     Mahdollisuuden kehittää osaamistasi
  •     Hyvät työsuhde-edut
  •     Rennon ja osaavan työyhteisön tuen

Odotamme sinulta

  •     Vahvaa pohjataitoa matematiikasta ja tilastotieteistä
  •     Ohjelmointikokemusta, erityisesti Python (R-kokemus luetaan myös eduksesi).
  •     Erilaisten tietokantojen periaatteiden ymmärtämistä sekä erinomaista SQL osaamista
  •     Kiinnostusta moderneihin menetelmiin koneoppimisen ja bayeslaisen mallintamisen saralla.

Aikaisempi kokemus pilvipalveluista (erityisesti GCP) sekä omat projektit GitHubissa katsotaan eduksi, joten muistathan tuoda ne esille hakemuksessasi.

Työnkuvaa voidaan muokata valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja kiinnostusten mukaan, joten haethan rohkeasti tehtävään, vaikka olisitkin vielä opintojen loppuvaiheessa tai vasta työurasi alkutaipaleella.

Lisätietoja antaa Perttu Punakallio tiistaina 28.7. klo 13-15 ja tiistaina 4.8. klo 13-15 puh. +358 943708132.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot