(Poistunut julkaisusta)

Data Scientist
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme Digitaalinen myynti ja asiakkuusviestintä -yksikköön Operatiivisen analytiikan tiimiimme:

KAHTA DATA SCIENTISTIÄ

Työskentelet Suomen suurimman kuluttajaverkkokaupan parissa. Pääset analysoimaan ja vaikuttamaan Veikkauksen digitaalisten kanavien kehitykseen. Rakennamme yhdessä asiakaslähtöistä ja vastuullista pelipalvelua. Palveluissamme vierailee viikoittain lähes 1,5 miljoonaa uniikkia kävijää, joten ympäristö mahdollistaa ihanteelliset olosuhteet A/B-testaukselle ja personoinnille.

Tehtävääsi kuuluu Suomen suurimman kuluttajaverkkokaupan ja sitä tukevien digimarkkinoinnin ja asiakkuusviestinnän analysointi ja jatkuva asiakaskokemuksen kehittäminen verkko- ja asiakkuusdatan kautta. Tuet aktiivisesti verkkokaupan toimintaa, digimarkkinointia ja asiakkuusviestintää jatkuvalla A/B-testauksella, reaaliaikaisen personoinnin kehittämisellä ja ennustemallien rakentamisella. Tuot myös aktiivisesti omia näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi datan kautta esille. Kehitämme malleja ja järjestelmiämme jatkuvasti, joten hakemamme henkilö on muutosvalmis ja ymmärtää jatkuvan kehityksen tarpeen. Sukkasi pyörivät jaloissa koneoppimisesta ja uusimpien teknologioiden kokeilusta. Tehtävä on vakituinen, ja työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Pohjois-Haagassa, Helsingissä. 

Sinulla on hyvät pohjataidot matematiikasta ja tilastotieteistä. Ymmärrät erilaisten tietokantojen periaatteet ja SQL on toinen äidinkielesi. Ohjelmointikokemus, erityisesti Pythonista, on tarpeellista työtehtävien suorittamiseksi (R-kokemus luetaan myös eduksesi).

Kiinnostus moderneihin menetelmiin koneoppimisen ja bayeslaisen mallintamisen saralla on välttämätöntä työn kannalta. Aikaisempi kokemus pilvipalveluista, kuten GCP ja omat projektit githubissa ovat plussaa.

Tarjoamme Sinulle paljon haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä jatkuvia kehittymismahdollisuuksia rennossa ja avoimessa ilmapiirissä, monipuolisen rahapelimaailman parissa. Työskentelet muista Data Scientisteistä koostuvassa tiimissä ja olet päivittäisessä yhteistyössä digimarkkinoinnin, sisällöntuotannon, käyttöliittymäsuunnittelun ja ohjelmistokehittämisen ammattilaisten kanssa. Työnkuvaa voidaan muokata valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja kiinnostusten mukaan, joten haethan rohkeasti tehtävään, vaikka olisitkin vielä työurasi alkutaipaleella.

Operatiivisen analytiikan tiimissä seurataan ja hyödynnetään viimeaikaisimpia menetelmiä koneoppimisen saralla. Tiimi rakentaa parhaillaan modernia pilvessä toimivaa Data Science-ympäristöä, joka tukee nopeaa koneoppimismallien kehityssykliä. Lue lisää esimerkiksi täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Data Scientist Jokke Ruokolainen, puh. +358 40 846 2733 maanantaina 21.10. klo 8-9.30 ja keskiviikkona 23.10. klo 8-9.30.

Lähetäthän hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna viimeistään perjantaina 25.10.2019.

Tehtävään valituista henkilöistä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.