(Poistunut julkaisusta)

Data Scientist
CSC

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Tule mukaan kehittämään älykkäämpää ja avoimempaa tulevaisuuden yhteiskuntaa!

Haemme analytiikan ja koneoppimisen asiantuntijaa julkisen sektorin hankkeisiin. Tulet työskentelemään CSC:n data-analytiikkaryhmässä yhdessä muiden data-analyytikkojen, koneoppimisasiantuntijoiden ja ohjelmistokehittäjien kanssa. Ryhmämme auttaa ja kouluttaa tutkijoita sekä toteuttaa julkisen sektorin data-analytiikka- ja tekoälyhankkeita. Työsi painottuu julkisen sektorin hankkeisiin, mutta kiinnostuksiesi mukaan se voi sisältää myös opetusta sekä tutkijoiden tukea.

CSC on valtion ja korkeakoulujen omistama voittoa tavoittelematon yritys, joka palvelee suomalaista tutkimusta ja julkishallintoa. Olemme parhaiten tunnettuja supertietokoneistamme -  tuleva LUMI-koneemme tulee olemaan yksi maailman tehokkaimmista tietokoneista. Supertietokoneiden lisäksi CSC muun muassa auttaa ja kouluttaa tutkijoita, huolehtii useista julkisen sektorin tietovarannoista, kehittää ja ylläpitää korkeakoulujen tietojärjestelmiä sekä tukee julkisen sektorin digitalisoitumista. Monipuolisen tehtäväkenttämme vuoksi pääset näkemään data-analytiikan koko kaaren, aina tietokannasta tai tietoaltaasta lopulliseen analytiikkaratkaisuun asti, viimeisimpiä pilviteknologioita ja kehittyneitä analyysimenetelmiä hyödyntäen.

Arvostamme näyttöjä seuraavilta osa-alueilta:
- Vahva ymmärrys datatieteen ja koneoppimisen menetelmistä ja teknologioista.
- Ohjelmointiosaaminen: R, Python tai Matlab. SQL- ja Linux-osaaminen on eduksi.
- Suomen kielen taito on välttämätön, koska työtä tehdään julkisen sektorin toimijoiden kanssa.
- Ylempi korkeakoulu- tai tohtorintutkinto datatieteestä, tilastotieteestä tai muulta vastaavalta alalta.
- 1-3 vuoden työkokemus data-analytiikasta. Opetuskokemus on eduksi.

Olemme monipuolinen ja poikkitieteellinen porukka, joita kaikkia yhdistää kiinnostus työskennellä yhteisten tärkeiden päämäärien eteen, sekä yhteiskunnan digitalisaation että avoimen tieteen alueella. Työskentelemme nykyaikaisilla avoimen lähdekoodin työkaluilla.

Toimistomme sijaitsee Espoossa lähellä Keilaniemen metroasemaa. Työajat ovat joustavat ja osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Lähetä hakemuksesi 18.09.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry