(Poistunut julkaisusta)

Data Scientist
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Haemme nyt Vahinkovakuutuksen liiketoimintaamme, Business Data and Analytics Management –tiimiimme Helsinkiin edistyneen analytiikan osaajaa.

Data Scientist

Vastaat liiketoiminnan kannalta tärkeän tiedon tunnistamisesta ja nostat esiin edistyneen analytiikan mahdollisuuksia liiketoiminnan tavoitteiden edistämisessä. Analysoit ja jaat tietoa varmistaen, että dataa käytetään aktiivisesti kaikessa toiminnassa ja toiminnan muotoutumisessa. Analytiikkaratkaisujen valitseminen, määrittäminen ja käyttöönotto operatiivisella tasolla ovat myös osa päivittäistä työtäsi. Tavoitteenasi on vahinkovakuutuksen analytiikkakyvykkyyksien ja datakehityksen rakentaminen ja yhdenmukaistaminen sekä kehittäminen. Pääset myös osallistumaan vahinkovakuutuksen operatiivisen riskienhallinnan digitaaliseen uudistamiseen liiketoiminnassa. Toimit niin sisäisten kuin kolmansienkin osapuolten tuottaman datan hyödyntämisen lähettiläänä, ja pääset työskentelemään laajasti OP Ryhmän eri palvelualueiden kanssa.

Pähkinänkuoressa: Työssäsi autat liiketoimintaa tekemään älykkäämpiä päätöksiä dataan perustuvien havaintojen pohjalta.

Sinusta

Olet etsimämme osaaja, jos hallitset ennustemalleja sekä datan soveltamista edistyneen analytiikan keinoin. Osaat käsitellä ja analysoida dataa, hallitset tilastollisia ja soveltuvan matematiikan menetelmiä. Analyyttinen päättelykykysi onkin vailla vertaa ja haluat laittaa datan töihin. Odotamme sinulta vahvaa analyyttistä substanssiosaamista, ennustemallien menetelmätuntemusta ja kokemusta analytiikan hyödyntämisestä liiketoiminnan tukemisessa.

Lisäksi edellytämme sinulta:

  • Edistyneen analytiikan ja soveltuvien ohjelmistojen vahvaa osaamista esim. SAS EG, SAS DIS
  • Erinomaista tietokantojen ja -järjestelmien osaamista
  • Kykyä hyödyntää erilaisia tietokantoja ja tietolähteitä ja niiden periaatteiden ymmärrystä (SQL, rajapinnat, jne.) 
  • Ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa esim. tilastotieteistä, tietotekniikasta, luonnontieteistä, ohjelmistotekniikasta tai kaupalliselta puolelta
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Tyyppinä olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja ennakkoluuloton. Pidät uusien ratkaisujen luovasta kehittelystä, ja sinulta löytyy aimo annos sosiaalisia ja viestinnällisiä taitoja. Tiimityö sekä matriisissa toimiminen ja vaikuttaminen sujuvat sinulta luontevasti.

Meistä

Tulet osaksi Business Data and Analytics-tiimiä. Tiimissä pääset vaikuttamaan merkittävästi asiakaskokemuksen luontiin ja kannattavuuteen digitaalisessa toimintaympäristössä sekä luomaan täysin uusia dataan pohjautuvia toimintamalleja. Tiimin tehtävänä on tuoda data osaksi keskustelua ja jokapäiväistä päätöksentekoa, kaivaa datasta analytiikan ja visualisoinnin avulla uusia näkökulmia asiakkaiden ja liiketoiminnan toimintaan.

Me paiskimme töitä tosissamme, ja olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä periksiantamattomuutta.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä Tero Järvinen kertoo sinulle mielellään lisää, tero.j.jarvinen(at)op.fi tai puhelimitse 010 253 2366.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 11.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

Tehtävä on vakituinen, ja pääset työskentelemään upeaan Helsingin Vallilan toimipisteeseemme. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.