(Poistunut julkaisusta)

Data Scientist
Routa Markkinointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Routa on matkalla dataohjautuvaksi organisaatioksi ja tälle taipaleelle etsimme dataosaamista. Kehitystiimimme etsii nyt vahvalla analyyttisella otteella varustettua Data Scientistia Turkuun.

Analytiikka ohjaa liiketoiminnan kehitystä ja on tukemassa myynnin, markkinoinnin ja palvelusuunnittelun strategista päätöksentekoa, muun muassa tuottamalla churn-rate- ja next-best-offer analyyseja ja tekemällä ennakoivaa analyysiä. Omalla osaamisellasi ja näkemyksilläsi tuotat siis tärkeää tietoa ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Tässä tehtävässä tarvitaan innovatiivisen kehitysotteen lisäksi innostusta tarttua toimeen kädet savessa. Arvostamme erityisesti tietotaitoa datojen yhdistämisestä ja tietovarastojen kehityksestä. Kommunikoit sujuvasti SQL-kielellä ja kokemus raportointityökalujen käytöstä tai datan visualisoinnista katsotaan tehtävässä eduksesi. Käytössäsi on modernit työkalut raportoinnin mallintamiseen ja datan käsittelyyn, ja joiden käyttöön perehdytetään ja koulutetaan huolella. Tulevaisuudessa myös koneoppimisen sekä web-analytiikan mahdollisuuksien hyödyntäminen on osa analytiikan kehitystämme.

Olet jo kannuksesi analytiikan parissa ansainnut ammattilainen, hiljattain valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva. Tärkeintä on asenne ja intohimo kehitystyöhön.

Nopeana ja ketteränä toimijana ilman painavaa historian painolastia Routa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä toteuttamaan visiotasi analyyttisesti kyvykkäästä organisaatiosta.

Tarjoamme

  • Modernit työkalut asioiden tekemiseen
  • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan
  • Reiluja ja rentoja ammattilaisia työkavereiksi sekä viihtyisän ja mukavan työympäristön kasvuyrityksessä
  • Mahdollisuuksia vaikuttaa ja kehittyä, tuemme vahvasti henkilöstömme onnistumista ja kehittymistä omassa työssään ja osaamisessaan
  • Yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsikädessä
  • Joustavat työskentelytavat ja henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin