(Poistunut julkaisusta)

Data Scientist
Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Haluatko osaksi huipputiimiä, josta pääset eturivin paikalta kehittämään datan hyödyntämistä koneoppimisesta tekoälyyn? Pidätkö vastuullisista, haastavista ja monipuolisista työtehtävistä?

Cygate Oy tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Cygate Oy on Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö ja meitä on Suomessa n. 240. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Etsimme Data Scientistia Service Operations –yksikköön Helsinkiin. Yksikkömme vastaa asiakkaidemme jatkuvien palveluiden tuottamisesta.

Seuraava mahdollisuutesi

Data Scientistin roolissa tutkit asiakasympäristöistämme saatavaa dataa (miljoonia herätteitä / vrk) ja kehität uusia tapoja hyödyntää sitä tuotannon ohjauksessa, proaktiivisessa vianselvityksessä ja dashboardien rakentamisessa. Toimit myös Configuration and Asset Management –prosessin omistajana ja vastaat CMDB:n sisällöstä tietovuona (miten/mistä data tulee, miten validoidaan, miten päivittyy jne).

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Uskomme, että uuden sukupolven IT palveluntarjoajan tulee ottaa entistä vahvemmin käyttöön kehittyneet datan prosessointimahdollisuudet, kuten datan analysointi, koneoppiminen ja tekoäly. Data on digitalisaation raaka-aine, josta se voidaan jalostaa tietämykseksi ja lopulta viisaudeksi.

Odotamme sinulta

  • Vahvaa teknistä osaamista ja kiinnostusta datan analysoinnista, Big Datasta ja tietokantojen toiminnasta
  • Analyyttistä asennetta, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Ymmärrystä ja kiinnostusta prosessimaiseen toimintaan (ITILv3 / Configuration and Asset Management)
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • Osaat työskennellä osana tiimiä sekä tiimin sidosryhmien kanssa, mutta toimit tehokkaasti myös itsenäisesti
  • Hyviä dokumentointi-, raportointi- ja kommunikointitaitoja (suomi/englanti)

Eduksi katsomme

  • Kokemuksen Elastic Stackista ja Kibanasta
  • Ohjelmointi- ja scriptaustaidot
  • Ymmärrys tietoverkoista, tietoturvasta ja konesalipalveluista

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Alex Nylund puhelimitse 050 367 0962 tai sähköpostitse alex.nylund@cygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.4.2018.