(Poistunut julkaisusta)

Data Scientist, 5 paikkaa
Verohallinto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Onko sinulla kokemusta aineistojen käsittelystä ja tilastollisten analyysien tekemisestä sekä niiden tekemiseen tarvittavien työkalujen käytöstä? Tunnetko eri analyysimenetelmiä?

Haemme datatieteilijöitä, joiden tehtäviin kuuluvat erilaisten analyysien tekeminen ja tulosten raportointi liiketoiminnan tarpeisiin. Lisäksi tehtäviin kuuluu Verohallinnon kehittämistehtäviin osallistuminen analytiikan näkökulmasta.

Verohallinnossa analyytikot toimivat osana moniosaajatiimejä, jotka työskentelevät laajempien kehittämiskokonaisuuksien parissa. Tällaisia kehittämiskokonaisuuksia ovat muun muassa:

• asiakaskäyttäytymisen analysointi
• veroriskien tunnistaminen ja toimenpiteiden suunnittelu
• toiminnan ja toimenpiteiden vaikuttavuuden mittaaminen
• kokeileva tuotekehitys edistynyttä analytiikkaa hyödyntäen

Haemme tehtävään henkilöä, joka on motivoitunut ja innostunut toimimaan pysyvässä moniosaajatiimissä ja edistämään omalla panoksellaan toiminnallista analytiikkaa. Työssä hyödynnetään muun muassa R-ohjelmistoa sekä Microsoftin analytiikkatuotteita.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakijalta odotamme

• analyysimenetelmien ja -työtapojen tuntemusta
• kokemusta tilastollisten analyysien tekemisestä ja niiden tekemiseen tarvittavien työkalujen käytöstä
• R- ja SQL-kielten osaamista
• aloitteellisuutta, kehittämishakuisuutta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta vaativista kehittämistehtävistä ja verkostomaisesta toiminnasta
• soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai tehtävää tukevia opintoja

Luemme eduksi:
• kokemuksen isojen aineistojen käsittelystä, koostamisesta ja analysoinnista
• kokemuksen suuren organisaation toiminnoista tai monimuotoisesta toimintaympäristöstä ja prosesseista
• kokemuksen analytiikkatuotteiden kehittämisestä
• kokemuksen tietomallinnuksesta ja tietokantojen suunnittelusta
• kokemuksen Azure-pilvipalvelun tarjoamista mahdollisuuksista

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika:   Virastotyöaika

Tehtävä alkaa:   1.11.2020tai sopimuksen mukaan.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   17.8.2020 16:15

ID:   28-614-2020

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Verohallinto
PL 325
00052 VERO

Palkkaukseen liittyvät tiedot

 Tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 12-13 mukaisesti kokemuksesta riippuen. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3711,69-4136,02 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Edut

Tarjoamme mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät kehittämisorientoituneessa ja innostavassa työympäristössä. Työskentelet yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa ja pääset kasvattamaan osaamistasi. Työsi on tärkeää ja mahdollistaa myös työn ja vapaa-ajan tasapainon. Työaikamme ovat säännölliset ja joustavat ja meillä on mahdollisuus myös etätyöhön. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuurisetelit, työmatkasetelit ja työantajan tukeman lounaan.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Rekrytoinnin ensimmäinen haastattelukierros tehdään videorekrytointityökalun avulla, ja kutsulinkit videohaastatteluun valituille lähetetään sähköpostitse 2.9. Vastausaika videohaastatteluun päättyy 6.9. Toisen kierroksen haastattelut järjestetään viikoilla 38-39.

Tehtävään voidaan soveltaa enintään kuuden (6kk) koeaikaa.

Huomioithan, että hakemukset ovat julkisia.

Lisätietoja: Lisätietoa heimoista löydät täältä