(Poistunut julkaisusta)

Data science -korkeakouluharjoittelija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Haemme Helsingin Töölön toimipisteeseen

Data science -korkeakouluharjoittelijaa

Tehtävä sijoittuu laitoksen Kehitys ja tuki -yksikköön. Osallistut Työelämätieto-palvelun www.tyoelamatieto.fi visualisointien ja datainfran rakentamiseen sekä tutkimusprojektien datan analysointiin osana tiimiä. Odotamme sinulta vähintään yhden vuoden korkeakouluopintoja tietojenkäsittelytieteestä, tietotekniikasta, bioinformatiikasta tai muulta soveltuvalta koulutusalalta. Edellytämme ohjelmointiosaamista sekä kokemusta R-kielestä, Pythonista tai muusta vastaavasta data-analyysissä käytettävässä ohjelmointikielestä. Ohjelmistokehityksen työkalujen (mm. versionhallinta) käyttökokemus katsotaan eduksi. Tehtävänkuvaa täsmennetään valitun hakijan osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Tarjoamme hauskan ja itsenäisen harjoittelupaikan osana yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja. Työmme tulokset hyödyttävät Suomea ja kaikkia. Mielenkiintoinen työ ja hyvä yhteishenki fiksussa asiantuntijayhteisössä ovat valttikorttejamme.  Meillä on myös kesätyöntekijöillä käytössä laajat liukumat, työterveyshuolto sekä lounasetu. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2020 asti. Työ on aluksi kevään osa-aikainen ja sopii opiskelujen oheen tehtäväksi. Ajalla 1.6.2020-31.8.2020 työ on täysiaikainen.


Kiinnostuitko?  Lue lisää ja täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 8.3.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa tuotepäällikkö Riku Louhimo puh. 043 826 6941 tai riku.louhimo@ttl.fi