(Poistunut julkaisusta)

Data Protection Specialist
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Organisaatioilta edellytetään toimivaa tietoturvaa, kun EU:n tietosuoja-asetus GDPR:ää aletaan soveltaa täysimääräisenä toukokuussa 2018. Tietosuoja-asetus velvoittaa osoittamaan ja todistamaan, että tietosuojaa hallitaan lainmukaisesti, asianmukaisesti ja rekisteröidyn kannalta läpinäkyvästi.

Data Protection Specialist -koulutusohjelman kautta yritykset etsivät 20 uutta ammattilaista monipuolisiin tehtäviin Uudenmaan alueelle huhtikuusta 2018 alkaen. Ohjelman aikana osallistut yhteistyöyrityksen muutosprosessin läpiviemiseen sekä riskianalyysin tekoon ja toteutukseen.

Data Protection Specialist -rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään puolen vuoden koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Autamme sinua sopivan yrityksen ja mielenkiintoisen työtehtävän löytämisessä. Pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön projekteihin ja työtehtäviesi ohessa osallistut alan huippuasiantuntijoiden pitämiin koulutuspäiviin.

Data Protection Specialist -koulutusohjelman kautta kehittymishaluisia osaajia ovat kouluttamassa ja rekrytoimassa mm. Azets Insight, E-It, Fiarone, GRC Nordic, Iodata, Midpointed, Tieto sekä useat muut yritykset. Lue lisää ohjelmasta ja yrityksistä täältä: www.saranen.fi/data-protection-specialist.

Olisitko sinä kaivattu voimavara auttamaan tulevaa työnantajaasi uuden tietosuoja-asetuksen kartoituksessa ja muissa tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä?

Tavoitteenamme on auttaa motivoituneita, kehittymiskykyisiä hakijoita ja rekrytoivia yrityksiä löytämään toisensa. Etsimme hakijoiden taustaa ja mielenkiintoa vastaavia työtehtäviä mukana olevista yrityksistä ja yrityksille motivoituneiden hakijoiden joukosta sopivia tekijöitä. Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä alan asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri.

Jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin seuraavista, voit olla etsimämme henkilö:

 • Sinulla on koulutustaustaa esimerkiksi tekniseltä, kaupan tai hallinnon alalta ja sinulla on intoa ja nälkää kasvaa alallasi moderniksi asiantuntijaksi.
 • Olet hankkinut työkokemusta esimerkiksi tietoturva-alasta, riskien hallinnasta ja valvonnasta, tietosuojaukseen liittyvistä aiheista, markkinoinnin automaatioprosesseista tai henkilötietoa keräävistä järjestelmistä.
 • Sinulla voi olla myös kokemusta myynnillisistä tehtävistä ja ymmärrystä sekä kiinnostusta järjestelmäosaamiseen ja tietoturvaan.
 • Olet kiinnostunut toimimaan tulevaisuudessa alan konsulttitehtävissä asiakasrajapinnassa.

Tuleva työtehtäväsi yrityksessä voi taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen olla esimerkiksi:

 • tietoturva-asiantuntija
 • tietosuoja-asiantuntija
 • järjestelmäasiantuntija
 • projektipäällikkö
 • teknisen myynnin roolit
 • henkilöstöhallinnon tehtävät
 • taloushallinnon tehtävät

Kaikissa tehtävissä edellytetään suomen kielen taitoa sekä yleisten toimistosovellusten tuntemusta.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Hakeaksesi ohjelmaan sinun tulee 1) jättää hakemuksesi TE-toimistolle ja 2) tämän jälkeen täyttää osaamisprofiilisi Saranen Consultingille. Hakuaika päättyy 11.3.2018. Huomiothan että yrityspaikkoja aletaan täyttämään jo hakuaikana. Näin haet:

1. Täytä työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.koulutukset.te-palvelut.fi tai lähimmässä TE-toimistossasi. Löydät koulutukset koulutusnumerolla 677568. Esivalinta tehdään tämän koulutushakemuksen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja anna motivaatiosi näkyä!

2. Täytä sähköinen osaamisprofiili täällä. Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, ammatillisista tavoitteistasi sekä siitä, millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä Data Protection Specialist -ohjelman kautta.

Lisätietoja

Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja ohjelman yhteyshenkilöltä Emma Saaraselta, p. 050 355 4142 (maanantaisin ja tiistaisin) tai emma.saaranen@saranen.fi.

F.E.C. – Further Educated with Companies

Data Protection Specialist on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Koulutuksen aikana voit hakea sinulle myönnettyä työttömyysetuutta ja lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy. Etsimme sinulle roolin ja yhteistyöyrityksen, jotka vastaavat parhaiten taustojasi sekä kiinnostuksenkohteitasi.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.