(Poistunut julkaisusta)

Data Platform Manager
Caverion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Omaatko kokemusta pilvipalveluiden ketterästä kehittämisestä? Palatko halusta kehittää palveluita tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa? Haluatko päästä kehittämään uuden teknologian suomia palveluita ja luomaan täysin uutta digitaalista asiakaskokemusta? Etsimme nyt nuorekkaaseen ja kasvavaan joukkoomme sinua Azure-pohjaisten pilvipalveluiden asiakasorientoitunut kehittäjä!

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta. Digital solutions -tiimiämme yhdistää hyvä tekemisen meininki ja panostamme hyvinvointiin sekä jaksamiseen. Toimistollamme on käytettävissäsi mm. ravintola- sekä kuntosalipalvelut. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Uusien pilvipohjaisten palveluiden luomisen lisäksi työtehtäviisi kuuluu palveluiden ylläpidon varmistaminen läheisessä yhteistyössä IT-osaston asiantuntijoiden, eri maiden asiakasvastuullisten sekä automaation asiantuntijoiden kanssa. Ulkoisia sidosryhmiä puolestaan ovat avainasiakkaat sekä pilvipalveluiden toimittajat.Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti:

- Vastata pilvipalveluiden kehittämisestä ja ylläpitämisestä asiakastarpeen mukaisesti yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

- Varmistaa huippuluokan käytettävyys ja asiakastyytyväisyys alustatuotteiden osalta.

- Varmistaa riittävän kiinteistöihin ja teollisuuteen liittyvän datan saatavuus ekosysteemin muista alustoista sekä olemassa olevista järjestelmistä.

- Tukea alustan kehitystä kokonaisuutena Caverionin kunnianhimoisten, mutta kestävien kasvutavoitteiden mukaisesti.

- Kehittää Data platformiin liittyvää analytiikka-alustaa asiakastarpeiden mukaisesti. 

- Kehittää ja ylläpitää edelleen alustan skaalautuvuutta ja datan harmonisointia.

- Vastata Data platformin kokonaisarkkitehtuurista.

Arvostamme yliopistotasoista koulutusta tietotekniikan alalta ja vähintään viiden vuoden kokemusta pilvipalveluiden ketterästä kehittämisestä. Azuren referenssiarkkitehtuurin ja kehitysympäristön tuntemus katsotaan eduksi, Data bricksin tai vastaavan analytiikka-alustan tuntemus on myös eduksi. Pystyt ylläpitämään hyvää henkeä kehitystiimissä ja innostamaan osaamisellasi ja tuellasi huippuasiantuntijoista koostuvan softatiimin jatkamaan loistavia suorituksia. Olet motivoitunut ja halukas oppimaan uutta ja lähdet innolla kehittämään niin asiakkaan toimintaa kuin omaa tekemistäsikin. Sinulla on halu tehdä asiakaspalveluistamme entistä parempia ja kustannustehokkaampia. Englannin kielen taito on välttämätön. 

Kuulostaako hyvältä? Hae tehtävään 8.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian. 

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa Digitaalisten ratkaisujen johtaja Tuomo Härkönen, p. 040 567 2226. Varmemmin saat yhteyden tiistaina 27.10 klo 15-16 tai perjantaina 30.10 klo 10-11.  Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1