(Poistunut julkaisusta)

Data Oriented Process Development Manager
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2018

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea sykähdyttäviä palvelukonsepteja ja tuotteita monialaisessa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on lähes tuhannen ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Prosessitehokkuus -yksikkömme muodostuu yhteensä 40 asiantuntijasta, jotka työskentelevät prosessien mittaamiseen erikoistuneina asiantuntijoina, robotiikan asiantuntijoina sekä prosessikehityspäälliköinä. Haemme nyt yksikkömme vahvistukseksi datan käsittelyyn ja mittarointiin keskittynyttä prosessikehityspäällikköä.

Data Oriented Process Development Manager

Tehtävästä

Tavoitteenamme on tehostaa, automatisoida ja digitalisoida kaikkia mahdollisia tunnistettuja prosesseja sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Jalkaudumme työssämme asiakkaiden ja työntekijöiden pariin, käärimme hihat ja viemme asiakkaidemme arkea parantavat muutokset prosesseihin pitämällä LEAN-ajattelumalli kirkkaana mielessämme.

Tehtävässäsi keskityt prosessien suorituskyvyn mittareiden rakentamiseen, mittauslukujen tulkintaan ja esittämiseen sekä mittaamisen kehittämiseen. Tuotat prosessien mittausinformaatiota prosessikehitykselle, hankejohdolle ja muulle organisaatiolle sekä tulkitset ja analysoit kerättyä mittausinformaatiota sidosryhmille. Kehität prosessien mittaamisen ja mittausdatan käyttämisen käytäntöjä sekä vedät pienempiä kehitysprojekteja.

Oletko etsimämme osaaja?

Olet jo kartuttanut osaamistasi prosesseista ja toiminnan tehostamisesta. Sinulla on ymmärrys prosessin liiketoimintalähtöisestä mittaamisesta sekä osaamista mittausdatan tuottamisesta ja esittämisestä kiinnostavasti. Kykenet haastamaan olemassa olevia prosesseja ja ratkaisemaan ongelmia tuloshakuisesti. Aikaisemman osaamisesi kautta LEAN-työkalujen käyttö ja projektinhallinta sujuvat sinulta mallikkaasti.

Olet analyyttinen ja data-orientoitunut henkilö, jolla on kyky viestiä monimutkaisista asioista selkeästi ja ymmärrettävästi eri sidosryhmille. Innostat ihmisiä ja saat heidät mukaasi tekemään muutosta ja saamaan tuloksia aikaan. Draivisi ei hyydy tiukankaan paikan tullen kunnianhimosi sekä oikeanlaisen asenteesi ansiosta. Sinulla on ymmärrystä digitaalisen maailman tulevaisuudesta ja siitä, mihin se meidät voi parhaimmillaan viedä.  

Meitä ei myöskään haittaa, jos olet saanut aikaan tuloksia muuallakin kuin finanssimaailmasta ja takataskussasi on tutkinto soveltuvalta alalta sekä erinomainen suomen ja englannin kielen taito.

Muutoksen tekijät

Prosessikehityspäällikön tehtävässä pääset hyppäämään finanssimaailman pyörteisiin ja kurkistamaan kannen alle. Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua.

Tiimillemme on tärkeää avoin ilmapiiri, aikaan saamisen halu ja tavoitteellisuus. Toivottavasti myös sinulle! Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Juha Pere puh. 050 521 9304 kertoo sinulle mielellään lisää 4.4. klo 13:00-14:30 sekä 10.4. klo 14-16. Voit myös lähettää Juhalle kysymyksesi sähköpostitse juha.pere(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 18.4.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Vallilassa. Muu tiimi on kovasti innostunut tästä rekrytoinnista ja toivoisi sinun aloittavan mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.