(Poistunut julkaisusta)

Data Migration & Technical Support Specialist
Finnish Net Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Haluaisitko työskennellä kansainvälistyvässä yrityksessä ja jättää jälkesi kasvavan yrityksen menestyksekkääseen tarinaan yhdessä muiden upeiden ihmisten parissa? Työskentelisitkö mielelläsi matalahierarkisessa ympäristössä, jossa työtäsi arvostetaan ja jossa pääset kehittämään itseäsi? Haluatko mukaan kehittämään ihmisten hyvinvointia edistävää palvelua?

Jos innostuit, tässä saattaa hyvinkin olla tilaisuutesi!

Etsimme Data Migration Specialistia Diarium-tuotteen asiakaspalvelutiimiin. Keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluu tietojen siirtäminen potilastietojärjestelmästä toiseen tyypillisesti käyttöönottoprojektin yhteydessä sekä tiedonsiirtoon käytettävien työkalujen kehittäminen. Osallistut myös käyttöönottoprojektien suunnitteluun yhdessä myynnin, asiakaspalvelun ja asiakkaan kanssa.

Tässä tehtävässä pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä Diarium-tuotteen asiakaspalvelun, myynnin kuin myös kehityksen kanssa. Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, kykyä pitää kiinni aikatauluista ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Voit valita työskentelypaikkakunnaksi joko Espoon, Lohjan, Kuopion tai Oulun toimipisteemme - mikä sinulle parhaiten sopii!

Odotamme sinulta

  • ohjelmointiosaamista (PHP tai vastaava)
  • tietokantaosaamista (MySQL, MariaDB)
  • Linux/Unix-palvelimien toimintaperiaatteiden tuntemusta
  • huolellisuutta ja tarkkuutta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja neuvottelutaitoja
  • joustavaa asennetta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Työntekijämme viihtyvät meillä!

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet työn tekemiselle ja joukossamme viihtymiselle.

Pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman hyvät olosuhteet töiden tekemiseen. Esimerkiksi palkallinen päiväkävely raittiissa ilmassa yhdessä työkavereiden kanssa katkaisee mukavasti päivän ja kirkastaa ajatuksia. Tuemme työhyvinvointia myös hyvällä työergonomialla (esim. sähköpöydät, vastamelukuulokkeet) ja tarjoamme tukea liikunnallisiin/kultturelleihin aktiviteetteihin. 

Tämän keväisen työhyvinvointikyselyn mukaan meillä viihdytään mm. loistavien työkavereiden, kannustavan ja auttavan työyhteisön, mielekkäiden työtehtävien, joustavien työaikojen sekä etujen ja tapahtumien vuoksi. FNS:läiset kokevat, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa ja että heitä kuunnellaan. Uskomme siis sinunkin viihtyvän meillä pitkään!

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä hakemus meille viimeistään 11.8.2019. Haastattelut järjestetään elokuun alkupuolella ja toivomme sinun voivan aloittaa työt jo elo-syyskuun aikana.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Vastauksia kysymyksiisi antaa meillä 4.7. klo 10-11 konserniyhtiömme Three Plus Groupin HR-asiantuntija Heidi Bergström puh. 050 549 7555.

 

Finnish Net Solutions on yli 85 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaina meillä on useita satoja suomalaisia ja ulkomaisia yrityksiä. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa, kansainvälistyvää ja kannattavaa.