(Poistunut julkaisusta)

Data Migration Specialist, kokoaikainen, Entteri Professional Software Oy, Tampere
Entteri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haluatko päästä tekemään vastuullista ja mielenkiintoista työtä? Kiinnostaako sinua päästä työskentelemään kasvavassa yrityksessä? Oletko huolellinen ja tunnollinen työtehtävissäsi ja valmis kasvamaan mahdollisiin lisävastuisiin tulevaisuudessa? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla sinulle sopiva työ tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Entteri Professional Software Oy:lle, Data Migration Specialistia vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

Data Migration Specialistina pääset vastuulliseen toimeen, jossa on tarjolla oikealle tekijälle upea paikka kehittää itsestään rautainen alan ammattilainen. Työtehtäviisi kuuluu potilastietojärjestelmästä toiseen tietojen siirtäminen. Lisäksi toimit mukana käyttöönottoprojekteissa yhdessä myynnin kanssa, joissa huomioit asiakkaiden tarpeet ja räätälöit heille sopivat ratkaisut. Tämän lisäksi omaa osaamistasi hyödyntäen kehität tietojensiirtoprosesseja, sekä niissä hyödynnettäviä työkaluja. Osaamisesi kautta voit myöhemmin saada vastuuta koordinointi- ja esimiestehtävissä.

AssisDent on Suomessa kehitetty suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmä ja alansa markkinajohtaja yksityisellä sektorilla. Se toimitetaan vaivattomasti aina ajantasaisena palveluna, jossa potilastiedon arkisto on jo käytössä. AssisDent kattaa koko asiakassuhteen elinkaaren kutsuista kliiniseen työhön ja laskutukseen. Mikä parasta, palvelupohjaisuus mahdollistaa joustavan etätyöskentelymahdollisuuden asiakkaillemme. AssisDentin kanssa voit vastata huomisen haasteisiin kevein mielin. Lue lisää osoitteesta https://www.assisdent.com/fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Tiedonsiirtoa potilastietojärjestelmien välillä
 • Käyttöönottoprojektien suunnittelu yhdessä myynnin ja asiakkaiden kanssa
 • Tietojensiirtoprosessin ja työkalujen kehittäminen

Odotamme sinulta

 • Kokemusta joko C# tai .Netistä, sekä SQL Serveristä työn kautta, tai vahvan harrastuneisuuden kautta
 • Kiinnostusta ja taitoa ottaa vastuuta
 • Huolellisuutta ja neuvottelutaitoja
 • Joustavuutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittää itseäsi vastuullisessa toimessa
 • Kasvaa yrityksen mukana kohti uusia mahdollisuuksia
 • Mukavan sekä rennon työyhteisön
 • Viihtyisän toimiston
 • Tiiviin tiimin ympärillesi tukemaan kasvuasi

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa.  Lisää hakemukseesi mukaan CV:si, sekä mahdollinen GitHub-profiilisi.  Viimeinen hakupäivä on 12.05.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen (santeri.virtanen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.