(Poistunut julkaisusta)

Data Marshall
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018
Etsimme Data Marshallia tuomaan Finance-tiimiimme lisää osaamista. Tehtäviisi kuuluu yrityksen dataprojektit, big data, AI, analytiikan kehittäminen ja visualisointi. Otat vastuuta datalla johtamisessa, pystyt toimimaan sisäisenä konsulttina ja edistät siten yrityksen liiketoimintaa. Näet pidemmälle ja poimit nopeasti päivittyvästä teknologiasta tärkeimmät asiat. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, analyyttinen ja ratkaisukeskeinen. Kannat vastuuta, olet muutoshakuinen ja opit nopeasti uutta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Ennen kaikkea odotamme sinulta aitoa kiinnostusta kaikkea dataa kohtaan ja, että haluat tuottaa yritykselle merkittävää lisäarvoa analytiikalla. Emme etsi tehtävään koodaria mutta työssä pärjääminen vaatii riittävän hyvää teknistä osaamista.

Tulet rakentamaan integraatioita meidän eri järjestelmien ja Tableau-raportointipalvelun välille käyttäen Alteryx-työkalua. Ohjelmointikokemus, ymmärrys tietorakenteista sekä etenkin tietokannat ja SQL-tuntemus auttavat tehtävässä huomattavasti. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla ohjelmointi-guru, saat apua työhösi talon muilta kehittäjiltä. Ideaalitilanteessa sinulla on näyttöä analytiikan ja datalla johtamisen parista.

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannassa. Haku päättyy 20.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa (15.2. klo 9-10 ja 19.2. klo 13-15 ) Director, Business Control, Antti Waris, antti.waris@visma.com , puh. 045 1275405.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi