Data Manager
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2021
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1200 asiantuntijaa ja tutkijaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella (THL) on haussa

DATA MANAGER

terveydenhuollon aineistojen tiedonhallintaan.

THL on perustamassa terveydenhuollon laadun mittaamisen ja kehittämisen tueksi kansallisia laaturekistereitä. Näiden kehitteillä olevien rekisterien lisäksi THL ylläpitää Tekonivelrekisteriä, joka on vanhin kansallinen laaturekisteri Suomessa. Data managerin tehtävä on suunnitella ja toteuttaa laaturekisterien tietokantamallit, automatisoidut ETL-prosessit sekä analyysi- ja raportointiratkaisut yhdessä data-analyytikkojen kanssa. Tehtäviin kuuluu myös kehittää aineistojen kattavuuden ja laadun seurannan järjestelmät. Tarkoitus on, että mahdollisimman yhtenäiset toteutukset seuraavat kansallisen Toivo-ohjelman Valtava-hankkeessa hahmoteltuja arkkitehtuurilinjauksia.

THL:n teknologian ydintä ovat Oracle- ja PostgreSQL-tietokannat sekä SQL-, XSLT-, R- ja Java-ohjelmointikielet (Spring). Verkkosovellukset ovat tyypillisesti Angular-toteutuksia (SPA). Mainittujen tekniikoiden osaaminen luetaan hakijalle eduksi.

Noudatamme toiminnassamme ketteriä menetelmiä ja pyrimme aktiivisesti parantamaan omaa toimintaamme. Toimintamme pohjautuu ICT Standard Forumin tietohallintomalliin.

Palkka tehtävästä on n. 3800-4100€/kk.

Työsuhteen on määrä alkaa sopimuksen mukaan 6 kk:n vuokratyösuhteena, minkä jälkeen henkilö voidaan ottaa THL:n palvelukseen omana työntekijänä.


Edellytämme sinulta

Ylempää tietojenkäsittelyn korkeakoulututkintoa
Kokemusta käsiteanalyysistä, tietokantasuunnittelusta, ETL-työvälineistä ja datan hallinnasta


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset tekemään ainutlaatuisten terveyden ja hyvinvoinnin tietojärjestelmien projektimuotoista kehittämistä
Valtion palvelussuhteen yleisten etujen lisäksi liikunta- ja kulttuuritukiedun
Joustavan työajan ja laajan työterveyshuollon
Mukavat, erittäin asiantuntevat työkaverit, jotka tukevat uuden oppimisessa
Modernit toimitilat, joista löydät sinulle ja kulloisellekin tehtävällesi sopivan työpisteen


Arvostamme

Integraatioratkaisujen, esim. Apache Camel, tuntemusta (aineistojen tietolähteet ovat usein moninaisia)
Scrum-prosessimallin tuntemusta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Keskustori 1 A 2, 2.krs., 33100 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427902
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki