Data Manager / Data Engineer
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2021
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1200 asiantuntijaa ja tutkijaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella on haussa

DATA MANAGER / DATA ENGINEER

määräaikaiseen kuuden kuukauden työsuhteeseen.

Data manager toimii THL:n tiedonkeruutiimin tiedonkeruun ja kentän logistiikan tietojärjestelmien ja tiedonkeruuprosessien kehittämisvastuullisena asiantuntijana. Data manager osallistuu THL:n tietotuotannon arkkitehtuurin kuvauksen ja kehittämiseen ja seuraa tiedonkeruuteknologioiden kehitystä. Data managerin vastuulla olevat tietojärjestelmät ja prosessit ovat THL:n tietotuotannon kannalta kriittisiä. Tiedonkeruut liittyvät THL:n lakisääteiseen tilasto- ja rekisterituotantoon, epidemiatilanteeseen liittyviin seurantoihin (ml. Covid-19) sekä kansainvälisesti merkityksellisiin tutkimushankkeisiin. Data manager koordinoi ja suunnittelee THL:n tiedonkeruiden toteutusta yhteistyössä sisältöasiantuntijoiden kanssa.

Työnkuva pitää sisällään organisointia ja yhteistyötä laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Tehtävä edellyttää alueen teknologioiden jatkuvaa seurantaa. Tehtävät perustuvat pääsääntöisesti THL:n tietotuotannon palveluvastaavien hallinnoimaan vuosikelloon. Projekteissa data manager toimii yhteistyössä oman tiimin asiantuntijoiden, tutkimusten sisältöasiantuntijoiden, tietotuotannon palveluvastaavien, THL:n arkkitehtien ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Data manager on vastuussa THL:n tiedonkeruiden tiedonkeruuosuuden laadukkaasta toteutuksesta, alueen tietojärjestelmien kehityksestä sekä aineistokohtaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta.

THL:n teknologian ydintä ovat Oracle- ja PostgreSQL-tietokannat sekä SQL-, XSLT-, R- ja Java-ohjelmointikielet (Spring). Verkkosovellukset ovat tyypillisesti Angular-toteutuksia (SPA).

Noudatamme toiminnassamme ketteriä menetelmiä ja pyrimme aktiivisesti parantamaan omaa toimintaamme. Toimintamme pohjautuu ICT Standard Forumin tietohallintomalliin.

Palkka tehtävästä on n. 3800-4100€/kk.

Työsuhteen on määrä alkaa sopimuksen mukaan 6 kk:n vuokratyösuhteena, minkä jälkeen henkilö voidaan ottaa THL:n palvelukseen omana työntekijänä.


Edellytämme sinulta

Ylempää tietojenkäsittelyn korkeakoulututkintoa
Kokemusta käsiteanalyysistä, tietokantasuunnittelusta ja datan hallinnasta


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset tekemään ainutlaatuisten terveyden ja hyvinvoinnin tietojärjestelmien projektimuotoista kehittämistä
Valtion palvelussuhteen yleisten etujen lisäksi liikunta- ja kulttuuritukiedun
Joustavan työajan ja laajan työterveyshuollon
Mukavat, erittäin asiantuntevat työkaverit, jotka tukevat uuden oppimisessa
Modernit toimitilat, joista löydät sinulle ja kulloisellekin tehtävällesi sopivan työpisteen


Arvostamme

Kokemusta ETL-työvälineistä
Erilaisten integraatioratkaisujen (esim. Apache Camel) tuntemusta
Hyviä viestintä-, yhteistyö- ja asiakastyötaitoja


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Keskustori 1 A 2, 2.krs., 33100 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427899
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki